01-09-2018، 19:34
(01-09-2018، 19:27)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:21)Evil Genius نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:16)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:09)Evil Genius نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:07)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هستا ولی کمه .. خیلی کم
خودتو بزار تو فریزر یخچال..!!
تورو دیگه از دست ندیم..!!
+
سهند کنکور دادی ؟!
نگران نباشید به همه میرسه
آره بابا یه کنکور توپی بود . حداقل ساندیسش که خیلی خوب بود . رتبه هم یه چیز فضایی اومد بطوری که اگه یه * میزدم اینور و یه # هم اونورش شارژ ایرانسل میشد . البته رتبه و درصد که مهم نیست ما درس میخونیم که ذهن سالمی داشته باشیم
ب ما ک نرسید..!
بگذریم مزش رفت..
+
من هنو نمیدونستم کنکور(کی بود..؟!)همون روزِ..!! :||
ب قول تو ساندیس بیسکوییت دیدم دس بعضی ها گفتم شاید کنکوری چیزی بوده..که دیدم آررررره..!
ذهن سالم..؟!
بهتر ،کنکور به چه دردت میخوره آخه
نامردا به ما بیسکوییت ندادن گل بگیرن اون آموزش پرورشو ..
پس چی همه که ذهنشون مثل تو منحرف نیست :/
(:
برو خدا رو شکر کن ک ساندیسو دادن بهت
ب پسرخالم ن ساندیس داده بودن ن بیسکوییت
روح و روانش بیشتر از این بابت داغون بود تا جواب کنکورش..!! :|
کی..؟!
من..؟!
من ذهنم شفاف و درخشانه عین اینه...موچین بیار ابروهاتو تمیز کن..!!
>_>