06-10-2018، 21:43
همین الان فصل یکش رو تموم کردم :| .. اولش شروع خوبی داشت ولی هرچی که گذشت یکنواخت شد و کسل کننده ): ولی قسمت آخرش رو دوس داشتم
بنظرم با قرهنگ ما خیلی تفاوت داشت .. تو مدارس ما احتمال اینکه دانش آموز بخاطر گشنگی و تشنگی بمیره احتمالش بیشتر از اینه که تصمیم به خودکشی بگیره :|
من خودم قبل دیدن سریال واقعا بعید میدونستم روزی به فکر خودکشی بیفتم و فکر میکردم که افرادی که همچین کاری میکنن خیلی افراد ضعیفی هستن ولی با دیدن این سریال یه ذره به فکر فرو رفتم حداقل میتونم یه ذره این کار رو منطقی بدونم ... و در آخر تنهایی آدمو دیوونه میکنه شاید هانا اگه یه دوست داشت خیلی راحت تر با مشکلات برخورد میکرد
نقل قول: می خواستم ازشان بپرسم شما به عنوان مخاطب این سریال فکر میکنید این سریال چه تاثیری روی معضل خودکشی در یک جامعه می تواند داشته باشد؟ یعنی فکر می کنید که این سریال می تواند با نقد رفتارهای افراد جامعه در قبال یکدیگر به کاهش پدیده خودکشی بین افراد رنجور و آسیب پذیر اجتماع کمکی بکند، یا نه بالعکس می تواند باعث سوق دادن این گونه افراد به خودکشی بشود؟
بنظرم با قرهنگ ما خیلی تفاوت داشت .. تو مدارس ما احتمال اینکه دانش آموز بخاطر گشنگی و تشنگی بمیره احتمالش بیشتر از اینه که تصمیم به خودکشی بگیره :|
من خودم قبل دیدن سریال واقعا بعید میدونستم روزی به فکر خودکشی بیفتم و فکر میکردم که افرادی که همچین کاری میکنن خیلی افراد ضعیفی هستن ولی با دیدن این سریال یه ذره به فکر فرو رفتم حداقل میتونم یه ذره این کار رو منطقی بدونم ... و در آخر تنهایی آدمو دیوونه میکنه شاید هانا اگه یه دوست داشت خیلی راحت تر با مشکلات برخورد میکرد