22-10-2018، 16:29
(22-10-2018، 15:53)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2018، 15:50)•SAYDA• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی اه
(22-10-2018، 15:41)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2018، 14:25)۸۸084۸۸۸۸4۱0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره ائل گولی تو تبریزه.
یه جای خیلی باصفا.(خیلی معروفه)
ابش از یه رودی تامین میشه(کاملا طبیعی)
دوازده متر عمق ابه
عهههه ؟؟!! اه پ چقد جاذبه گردگشگری داررررره .من نمیدونسم . حالا برم یا زووووده؟!.
(22-10-2018، 14:14)•SAYDA• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2018، 18:50)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همکلاسیات تنهایی به این نتیجه رسیدن؟
ن ن:/
با همکاری جمعی از دوستان و اشنایان:/
(22-10-2018، 0:46)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایدا اگه اشتب نکنم حالا هرچی... شما حالت خوبه؟من فک کنم از اتصالی و خراب شدن و اینا ب ردده تو چنسالت اصن هس عمویی ک شکست عشقیم خوردی :/
ال گلی دیگ کجاس؟ تو همون تبریزه عایا؟
شکست عشقی؟![]()
ن ن!!!
همینجوری نوشتم:/
نمیدونم چرا دهه هشتادیا (دورازجون خودم)انقد ... ناله میکنن همیشه. حالا هیچیشونم نیساا عاخه من چی بگم به تو پ درد داری الکی تکست دپ میفرسی؟ یه جوک بده بخندیم عاموو چیع اینا :/
جوکم فرستادم:/
نمیدونستم انقد ناراحت میشی شووومممماااا![]()
منم برا این چیزا دروپیتی ناراحت نمیشم بیب ..نگران نباش شوووووومماااااا
بله بله:/
چرا خشونت؟!