(04-12-2018، 5:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-12-2018، 23:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-12-2018، 23:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-12-2018، 22:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متوجه حرفتون نشدم ! این ربطی به افکار بچگانه اون حرفتون داشت یا موضوع دیگه ؟
(03-12-2018، 20:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به من ربطی نداره , این بحتا تاپیک داره
شما قد نمیده تاریخ عضوییتون در اینجا , من قبلا اکانت دگ هم داشتم حتی بحث سر کوچکترین چیز ها هم به محرومیت میکشید چ برسه اخطار ! من خودم سر ی موضوع کوچیک محروم شدم یا بقیه همکارا و دوستان
وقتی یه چیزی رو از کسی تقلید میکنید کاراشو دوست گرامی سعی کن درستش رو یاد بگیری !
هشتک وقتی از چند کلمه تشکیل میشه از اندرلاین _ استفاده میشه ! :>
عه چه جالب:/
خوبه اینجا یه فضایی ایجاد شد که اخلاق بچگانه و دل نازک بودنتون از شخصیتتون کم شه^_^
همه ی ما اصولا از هم تقلید میکنیم..البته بهتره بگیم یادگیری تا تقلید
مرسی که اشتباهمو گفتین(:
اصولا کسایی مثل من و تعدادی از دوستان حداقل اینجا تو فضا مجازی سعی کردیم تقلید نکنیم و لفظ ها و تیکه کلاما شخص رو به خودش نزنیم :>اصلا تو خوبی
عاعD:
سلام مارا به دوستان برسونیدD;
تنهایی به این نتیجه رسیدی یا با دوستات ؟! شک نکن !
دوستان ما نیاز به سلام امثال شما ندارن :^ اسکی تلقی میشه طبق معمول :>
@ChaRisMa
یا حتی فرهنگ فضا مجازی!
ok
خیلی جالبه حتی بهتون یک کلمه بهتون توهین نکردم شما خیلی راحت توهین میکنین

روز خوش
حرفای من و سهند باعث دلخوری نشد اما دخالت بی جای شما باعث این همه بحث بیمفهوم شد عاقای بافرهنگ مجازی