17-03-2019، 16:46
(17-03-2019، 16:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا ادبیاتت هم قابل تقدیره احتمالا تنها درسی که تو کنکور هم میزنی همین ادبیاته
(17-03-2019، 16:39)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2019، 16:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای اصواتت دلمون تنگ میشه 0_0 بله قدر میدونیم.. البته حرکت قابل تقدیریه از بیکاری انسان رو درمیاره
(17-03-2019، 16:30)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2019، 15:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقدی که تو اصوات و نام آوا به کار میبری خواجه حافظ شیرازی بلد نبود :|
اهووومممممممم^_____^
(17-03-2019، 15:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقدی که تو اصوات و نام آوا به کار میبری خواجه حافظ شیرازی بلد نبود :|
اهووومممممممم^_____^
خب طبیعیه خواجه حافظ شیرازی شعر میگفت نه بیان اصوات:>
خب من چهارتا هیم و عجی اوهم میگمحداقل اینجا خالی نمیمونه^_^
قدر بدونین یهو یه روزی برای اصوات من دلتون تنگ میشه ها:|
بله بله ایده ایست قابل تقدیر.. باشد که مدیران فلش از بنده تقدیر به عمل اورده و من الگویی برای جوانان سایت بشوم ..با سپاس:|
ولی بد نیست یه بار در هفته دعوا بشه جذابیت سایت میره بالاD:

دعوایی که یه پاش شقایق نباشه جذاب نیست