(17-03-2019، 16:59)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره من یکی یه صدتا میخرم اتیش میزنم : )))))))))))))))
(17-03-2019، 16:53)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2019، 16:51)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تواناییشو داری.. قسمت اصوات رو حتما پر می کنی.. اگه هم سوالی نیومد خودت توی پاسخنامه هرچی بلدی بنویس..هر صوتی که به ذهنت اومد حسابه
(17-03-2019، 16:46)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2019، 16:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا ادبیاتت هم قابل تقدیره احتمالا تنها درسی که تو کنکور هم میزنی همین ادبیاته
بله بله ایده ایست قابل تقدیر.. باشد که مدیران فلش از بنده تقدیر به عمل اورده و من الگویی برای جوانان سایت بشوم ..با سپاس:|
ولی بد نیست یه بار در هفته دعوا بشه جذابیت سایت میره بالاD:![]()
دعوایی که یه پاش شقایق نباشه جذاب نیست
ضریبشم بالاس امیدوارم بتونم
عاع من که حرفی ندارم اصلا شما دعوارو شروع کنید من کش میدمش^____^
خخخ از من که گذشته دیگه ریش سفید که دعوا نمیکنه.. خودت یه کاریش کن
نه دیگه((:
یه کتاب مینویسم اصوات درنگاه شقایق (((:
مطمئنن پرفروش ترین کتاب سال میشه^_^
شرط میبندم حتی وقتی ریشتم سیاه بود دعوا نمیکردی D:
الانم ریشم قهوه ایه دعوا نمیکنم.. کلا دعوا نمیکنم با هر رنگی ریشی از طیف مرئی..