17-03-2019، 17:21
(17-03-2019، 17:20)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا عمم سلام دارن خدمتتون...
(17-03-2019، 17:16)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام به عمت برسونD:
(17-03-2019، 17:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ معول عمم
(17-03-2019، 17:10)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2019، 17:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره میخوام بشر رو از علم محروم کنم لامصب بسی رنج بردی نوشتیش آخه خخ
خب طبیعیه مغولا هم کتابارو میسوزوندن((((:
انقدر بچه خوب نباش ضرر داره:>
سال 2019 اومده هنو نسل دعوا گیرا از بین نرفته..بابا ول کنید دیگه خخخ
اهوع:|
مغول کی بودی شما
بابا تمدن ..بابا فرهنگستان ادب فارسی ...:| دعوادر جهت فان ثواب هم داره:>
نه دیگه اومدی و نساختی.. اگه فرهنگستان ادب فارسیم استفاده از کلمه شادی روح اموات رو به فان ترجیح میدم.. معلومه ادبیاتتم خوب نیست..امیدمو ناامید کردی
نه دیگه من گفتم فان :| تو بگو شادی اموات اقای فرهنگستان زبان و ادب فارسی:|
امیدت به عمت باشه(((:
باشه من به فارسی سخت حرف میزنم..
به اون امیدی نیست از دست رفته