13-04-2019، 14:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-04-2019، 15:05، توسط ¤غریبہ آشنا¤.)
(13-04-2019، 14:47)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-04-2019، 14:43)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-04-2019، 14:37)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
((((: چقد جوکه این انجمن
دوست عزیز اینجا از 4جوک پیشی گرفتہ جوک چیہ!
والا
بیا ناموسن برو رد کارت , اول از مدیر انجمن گ.آ اجازه بگیر بعد ج من و بده
ھہ ھہ شما نگران نباش من از ھر مدیری کہ اینجا باشہ اجازہ گرفتم اما یادم نمیاد شما مدیر باشی!
(13-04-2019، 14:47)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-04-2019، 14:43)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-04-2019، 14:37)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
((((: چقد جوکه این انجمن
دوست عزیز اینجا از 4جوک پیشی گرفتہ جوک چیہ!
والا
بیا ناموسن برو رد کارت , اول از مدیر انجمن گ.آ اجازه بگیر بعد ج من و بده
تو برو از مدیرہ گفتگو آزاد بپرس بگو دریا ازت اجازہ گرفتہ یانہ اونوقت بگو
من با قوانین رفتار کردم
@ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ
سلام آقا مھراد خوب ھستین؟
ببخشید من یہ باز این اجازہ رو ازتون گرفتم ولی یہ بار دیگہ میگم کہ دوستان در جریان باشن
اگہ من یکو آوردم اینجا و باھاش حرف زدم کردم کہ مشکلی ندارہ؟