18-04-2019، 1:22
(18-04-2019، 1:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوبه شقایق.. جدی میگم..تغییرات خوبی در راهه برات..
(18-04-2019، 1:12)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2019، 1:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن نوشتن منظورم متن ادبی و اینا نبود..کافیه بنویسی..اصن فحش بنویس بعد بریز دور.. فقط بنویس..هیشکدومم نگه ندار.. درد دل به اون معنا واقعا چیز درست و حسابی نیست..هرکس باید مسئولیت انتخابای خودشو به دوش بگیره..
(18-04-2019، 0:57)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2019، 0:48)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتما دلیلش همین ترسه..
شایدم میترسم از جاهلیت نجات پیدا کننن :|
ادمی که جاهل نباشه خیلی کارهارو انجام نمیده و اینجاست که منافعشون به خطر می افته(:
اره کتاب معجزه میکنه....حداقل ادمو از اون نفهمی در میاره خخخ
اوه چقدر چیز بلدی لعنتی:|||
میدونی بدیش اینه نمیتونی برا کسی توضیح بدی چته
اگه تو الان رو به روم بودی دو کلمه باهات حرف نمیزدم کل حرف زدن روزانم شده فقط نوشتن و چت :|
تو از کی رفتی تو این فازا بچه فیلسوف؟D:
دوتا چیزو تو زندگیت ترک نکن کتاب و نوشتن..نیازی به آدم نداری حرف بزنی..خودتی و خودت.. من شده با درخت حرف زدم خالی شدم ولی با اطرافیا نه خخخ قبرستونم برا تخلیه خوبه..تجربه 12ساعته داشتم
کتاب همه چیزت میشه..معلم..رفیق همصحبت..
خخخ نه بابا اونقدام بلد نیستم..
آره بدیش اینه که دو شب داریم با هم میچتیم..اما کافیه یکی تو لول فکری خودت باشه پیشت..دنیا رو به هم میبافید..اگرم نبود همون درخت جواب میده..زنده تر و شنوا تر از همه انسان ها..
حل میشه نگران نباش اولش دقیقا همینه.. احتمالا یه شوک روحی بهت وارد شده که به اینجا رسوندتت
خخ من از 12سالگی کتاب خوندم اما اولش با کتابای چیپ موفقیت شروع کردم.. آخرای دبیرستان ینی وقتی همسن تو بودم به فلسفه و روان شناسی گرایش یافتم و در دوران دانشگاه به اگزیستانسیالیسم علاقه پیدا نمودم.
اره
اره جدیدا رفتم تو فاز نوشتن ...متن های کوتاه ..مهم هم نیست کسی خوششون بیاد یا نه خخخ حداقلش اینه حجم فکریم کم میشه....من کلا تو این ۱۹_۲۰سال یادم نمیاد با کسی دردودل کرده باشم حتی مادرم خخخخ....
نه دیگه بلدی مقاومت نکن-__-
میدونی جالب تر چیه خخخ خواهرم پست میفرسته اینستا حوابشو میدم میخندم ولی خودشو کنارم میبینم مثله بز فقط نگاش میکنم
اوه لالا ۱۲سالگی فیلسوف عمت بودی پس#_#
اره ولی اگه بخام فلسفه رو شروع کنم یکی دوسال بعد شروع میکنم فلسفه خیلی زوده فعلا
نمودن رو خوب اومدی خخخ
خخخ جالبه..مثه بز![]()
خخ نه اون موقع مال خالم بودم..بعدا تغییر مالکیت داد..
نه لزوما فلسفه..کتاب بخون..رمانای خوب نه آبکی..هم کیف کن هم یاد بگیر..
خخخ نه من کلا تو نوشته هامم به اصل موضوع هیچ وقت اشاره نمیکنم
اره جون خودم فقط زل میزنم به همشون خخخخخخخ
خخخخخخ ژان ژان پرفکت شدی رفتی سمت عمه
اره دقیفا برنامم همینه
اوه اوه نفر سوم شیطانع پس
خخخ آره دیگه عمه ها پرفکت دوس دارن
برنامه خوبیست..خواستی معرفی میکنم..اول خودتو از مهلکه کنکور نجات بده بعد..
الله اکبر..مرگ بر آمریکا..استغفرالله