21-04-2019، 19:08
(21-04-2019، 18:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2019، 17:38)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قرار نیس همه چیو رو کنیم ک (:
(21-04-2019، 17:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2019، 13:31)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من باهاش صحبت کردم از پشت تلفن دختر بود :|
(21-04-2019، 13:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کرپ :| ب منم شماره داد همون روزا اول :|||
ب همه ی حالی داده پس
والا من شک کردم ممکنه پسر باشه..بهش اس ندادم...
بعد ها دیگع یادم رفتD:
ی لهجه ترک تبریزی هم داشت شیرین بود ایسگاش میکردیم با ی رفیقم :>
خودم ک خطم رو بهش ندادم خط رفیقم ممد رو دادم با اون صحبت میکرد منم یکی دوبار باهاش حرف زدم
عه رو نکرده بودی کلکD:
حالا از کجا معلوم نقش اصلی همین دختره بود ممکنه پسر بود گوشیو داد به یه دختر حرف بزنه((:
(این قسمت شقایق کاراگاه میشود:|| )
حالا بگذریم.... چیا میگفتین؟
ن اتفاقا منم به همین موضوع فکر کردم :| با این رفیقم ک بودیم یبار 7 صبح بهش زنگ زدیم خواب الو جواب داد اونجا دگ مطمعن شدمسر شب و اخر شبم تست کردم خودش بود :>
باز از اونور اونم دوسه بار اخر شبا 2/3 نصف شب مث اینک زنگ میزد :| اخر کاریا هم شک کرده بود ب رفیقم ک چرا گوشی کوروش همش دست توعه :^
امم خدمتت بگم ک.. راجب چرت و پرتا خوانوادش ک داداش رفیق جینگ وحید مرادی بوده و مست میکنن و اینا, دگ مساعل بزرگسالان :| , دگ راجب اشپزی و مساعل چرت و پرت *_*
خیلی جالب بود شقایق این ترکا عزیز ق رو گ میگن
مثلا محبث تخصصی قرمه سبزی بود هی به قرمه سبزی میگفت گرمه سبزی .. خیلی جالب بود ._.
تازه بنده خدا خیلی هم سعی میکرد نرمال صحیت کنه
ولی در کل لهجشون عالیه
بابا مخفی کار((:
خوبه فک میکردم فقط خودمم جنایی فک میکنم

خب پس خود جنس بود(((:
تو تل هم میحرفید باهاش؟
نصفه شب مهمه که درباره چی حرف میزدید((((:
رو کن حرفاتونو من طاقت ندارم+_+
عه نمیدونستی بع ق ،گ میگن؟!
اره باحال حرف میزنن