01-05-2019، 18:55
(01-05-2019، 17:48)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ خدا یه عقلی به جفتمون بده..
(01-05-2019، 17:46)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه مواضبم((:
(01-05-2019، 17:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ دمت بریده نشه مواظب باش
(01-05-2019، 17:09)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2019، 14:44)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به چه کلاهی چه عینکی چه دمی عجب پایی خخخ امبر هرد باید جلوت لنگ بندازه.. بلا نگفته بودی انقد خوشگلی..
عاع اره خودمم لامصب نگو جذاب عاشخت میشم*_*
صد بار بهت گفتم این حرکت زشته ولی این بار ازت عکس گرفتم جلو جمع نشون میدم ابروت بره یاد بگیری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_3ddde.jpeg
زشته واقعا مگه بچه اول ابتدایی-_-
عاع عکس خصوصیمو چرا پخش کردی؟ زشته جلو جمع آبرو بری نکن..
خوبه عکساتو موقع لم دادن تو آفتاب بذارم آبروت بره؟
چشمت شوره نگو اینارو
عاع خجالت بکش اون عکسوپاک کن-_-
یادش بخیر رفته بودم برنزه کنم((:
تو با این سنت این چه وضعشه کلت و بردی زیر شیر اب:|![]()
مدرک جرمه نگه داشتم برای مبادا
لیوان بشور از شیر آب نخورم..تقصیر خودته ظرف تمیز نداریم خونه خو..
ای هیز بد بخت-__-
بده ننت بشوره به من چهO_O