امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(03-05-2019، 0:35)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش عزیز اینکه همچین ادمی ندیدی رو کاملا قبول دارم.. چون متوسط جامعه همین وضعو دارن.. پیدا کردنش سخته.. اما در زندگی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..دنیا هزار راه و برنامه داره.. با توجه به انتخابات راه جدید و فرد جدیدی برات پیدا میشه..اما مثال شما برای سن شما درسته.. یکم سن عقلی انسان بره بالا درکش از اطراف بیشتر بشه شهوت ماشین و پول از بین میره..البته بعضی ادما..مطمئن باش هستن کسانی که پول براشون اولویت چندمه..
اما قسمت دوم حرفات به شدت طرفدارشم.. من گفتم دنیا یه بار فرصت چفت شدن با یه فردو بهت میده..اگه فرد بپره دیگه اون فرد برنمیگرده..وگرنه من عاشق ازادی افرادم.. مثلا میگن فلانی چرا فلان خواننده رو گوش میده..من میگم اقا اصن طرف بلانسبت صدای الاغو دوس داره با تو که کاری نداره بذا گوش بده..من معتقدم ازاد نباشی مرده متحرکی..هرکسی کاملا حق داره راهشو انتخاب کنه..

و البته من کوچیک همه بچه های فلش خورم سن دلیلی بر بزرگی نیست Telegh_51
اره داداش درسته , ولی من حرفم اینه من ندیدم.. چرا دوستامم هیچکدوم ندیدن؟  چرا داداشم که 26/7 سالشه حرف تو رو میزنه , ولی من طرفشو دیدم و میدونم ک اگ داداش من فلان شرکت و فلان ماشین رو نداشته باشه این خواهر ما موهاشم دستش نمیده..  
تا این سنی ک رسیدم پول پرست بودن همه جنسا مخالف داداش , اگرم پول پرست نبودن اهن پرست بودن :>
و البته این جداس ک من منکر حرف تو نیسم اره وجود داره اصا همچین کسی تو کل کشور
ولی من تو مشهد ندیدم هنوز (:

و اینکه سن عقلی , اخبی من چندین ساله کار میکنم.. تعریف نباشه از سن خودم خیلی حلوترم عقلی و اقتصادی..  ماشین خدا رو شکر ی لگنی هست یه موتور لخه هم دارم..  :] شهوت هم من به شخصه ندارم اون روشی ک خودت میدونی هست :^  ولی چرا با این وجود هنوز ندیدم ب چشمم؟  
شاید باید مث شما اخبی چند تا پیراهن بیشتر پاره کنم یا از مشهد بزنم بیرون تا از این موردا ک میگی پیدا کنم!  ..

قسمت دومم ک دگ رواله داداش بحثی نیس (:

شکست نفسی هم نکن اخبی تو بزرگتر مایی به هرحال
بحثی هم خود بنده یا کسی باهات میکنه به دل نگیر برار , فقط همون جنبه "بحث" رو داره ن چیز دگ ای..
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ ! - ÆMÆշЇÑζ - 03-05-2019، 0:56

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان