17-06-2019، 0:38
(17-06-2019، 0:37)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ حرکت خوبیه..
(17-06-2019، 0:33)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اخه من پسورد همه جا رو یه چیز ثابت گذاشتم
(17-06-2019، 0:30)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ ارهه..خوبه پسوردت یادت مونده
(17-06-2019، 0:26)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره جز فسیل های فلش خور محسبوب میشم
(17-06-2019، 0:24)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبی؟ از قدیمی ها حساب میشی با این وضع..خخ چی شد برگشتی؟
سلام![]()
![]()
نمیدونم دلم به شدت گرفته بودم گفتم بعد مدت ها بیایم یه حرفی بزنیم![]()
خاطره نداری اینجا؟ خاطره که بیشتر دلگیری داره..بچه های قدیمی که نیستن..اذیت نمیشی؟![]()
گفتی خاطره یادش بخیر چرا خاطره ام داره ولی دیگه انقد دلگیری داریم که این یکی توش گمه
اره زندگی خسته کنندس واقعا..از قدیمیا کیا رو میشناختی؟