17-06-2019، 0:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-06-2019، 0:48، توسط سارا بهرامپور.)
(17-06-2019، 0:43)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-06-2019، 0:38)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ ای بابا.. کلا بزرگ شدی..شدید یکی دیگه..چطو یهو یادتون افتاده اینجا برام جالبه
به خدا انقد گذشته که اصلا یادم نمیاد
دست حدود شیش یا هفت سال![]()
این جا راستش هیچ وقت از ذهنم نمیره در واقع یه جئرایی این جا برای اولین بار گستردگی فضای اجتماعی و ارتباطات درک کردم بعدش دیگه انقد درگیر درس خوندن و کنکور و این حرف ها شدیم که دیگه وقت نمیشد
(17-06-2019، 0:43)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره واقعا هیچ چی بدتر از خاطره نیست در واقع بدش یه جور ادم ازار میده خوبش یه جور دیگه
(17-06-2019، 0:38)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ ای بابا.. کلا بزرگ شدی..شدید یکی دیگه..چطو یهو یادتون افتاده اینجا برام جالبه
به خدا انقد گذشته که اصلا یادم نمیاد
دست حدود شیش یا هفت سال![]()
(17-06-2019، 0:42)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خیلیییییییییی..من خیلی خاطره داشتم..همشونم یادمن.. خیلی دلم گرفت.. اصن داغون شدم.. خخ خودآزاریه دیگه خاطره بازی.. بدم میاد از خاطره
(17-06-2019، 0:41)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه چه جالب یه جورایی شبیه همیم پس
(17-06-2019، 0:38)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه..من پروفایلم چیز دیگه بود قبلن..اما خب از شما جدیدترم..2016 اینجا بودم..یه مدت نیومدم دوباره گفتم بیام ببینم چه خبرا..
(17-06-2019، 0:36)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ سلامتی..خخ خوبه همدیگه رو نمیشناسیم انقد حال و احوال میپرسیم..
فک کنم تازه ا ومدید درسته ؟
شما چی شما اومدی دلت گرفت ؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)