نظرسنجی: از كدوم يكي از خواننده هاي زير خوشتون مياد
این نظرسنجی بسته شده است.
جاستين
8.97%
7 8.97%
سلنا
19.23%
15 19.23%
هيلاري
3.85%
3 3.85%
دمي
3.85%
3 3.85%
تيلور
8.97%
7 8.97%
شكيرا
16.67%
13 16.67%
جنيفر لوپز
23.08%
18 23.08%
adele
15.38%
12 15.38%
در کل 78 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جاستين جووووووووووووووووووون

من مدرک دارم و همونطور هم که گفتم فقط کافیه یه بار تو گوگل سرچ کنین : "جاستین بیبر عروسک صهیونیسم"
به هر جهت شما چشمتون رو روی حقیقت بستین و با همین به درک گفتناتون دارین تف میندازین به شرف و انسانیت خودتون. تو دوست داری یه آدم عوضی شیطان پرست همجنسگرا تو رو ببوسه؟ خب پس اولا باید به عقل تو شک کرد.Angel
روی صحبتم هم با کسایی مثل علی آقا و heymdel هست. چون اونا قبول دارن که جاستین آدم بیخودیه و مطمئن باشین که باید 1. راجبه فراماسونری و جوامع مخفیش تحقیق کنین 2. راجبه جاستین و ارتباطش با فراماسونری
کسایی هم مثل مهوش و مرگ سلنا باید بدونن که از جاستین یه بت ساختن.
مرگ سلنا عشق جاستین! تو که هنوز نمیدونی به طرفدارای جاستن بلیبر میگن نه بیلبر خواهشا الکی از این عوضی ای که داره از جنایات صهیونیستا تو فلسطین و شهوت پرستی و همجنس گرایی دفاع میکنه دفاع نکن.
در نهایت بگم من هرچی راجبه اینا (ماسون ها و صهیون ها و جاستین )خوندمو باور نکردم پس ازین راه نمیتونین به من طعنه بزنین. و یکبار دیگه هم میگم من نه از آخوندا دفاع کردم و نه میخوام اطلاعاتمو به رختون بکشم. فقط ای کاش کسایی که اینقد عاشق و شیفته ی این عوضی اند لااقل با تحقیقات ناکامل خودشون(که مثلا ثابت بکنه جاستین آدم خوبیهDodgy) این حرفا رو بزنن. با یه ویدئو تو یوتیوب دیدن نباید زندگیتونو برمبنای یکی پیش ببرین.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جاستين جووووووووووووووووووون - بر پشت شیر،خورشید اثر - 05-10-2012، 13:27

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان