(17-08-2019، 2:46)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2019، 2:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم نزدیک سه ساعت خوابیدم یه ربع به شیش پا شدم چشام میسوخت از بیخوابی:|
سبا/صبا رفتنی شدی یا موندنی یا لبه مرزی؟
صبا هستم
من تخمین زدم مطمئن بودم که زیر پنج هزار میارم ولی از بنگی سر اختصاصی چند تا سوال و جا به جا زدم:|
من پدر مادرم پزشکن
و با رتبه ای که آوردم پزشکی قبول نمیشم
واسه همین نداشتن انتخاب رشته کنم میگن بمون سال بعد
من سر کنکور زبان سر زبان اختصاصی خوابم برد
بعد یه ساعت مراقب اومد گفت ورقتو بده برو خونه بخواب حریم گرفت نکرد بیدارم کنه از کم خوابی و خستگی کنکور تجربی بود که تازه سه ساعت قبل زبان داده بودم
شما چی؟
اوه شت :/
پس تریپ پزشکی و این چیزاست
والا من جفت کنکورمو ___نگم برات(:
امسال بیشتر بخون مطمئنن میاری
ازاد این چیزا سرمایشو اگه داری برو البته انقد زیاده لعنتی برا هفت سال
منم که فعلا هیچی معلوم نی
(17-08-2019، 2:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2019، 2:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2019، 2:42)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شقایق شما هم موندی واسه سال بعد؟
معلوم نیست یعنی خانواده نمیزارن بمونمD:
ازاد میرم میشینم همزمان میخونم احتمالا:|
مگه اگه دانشگاه بزنیم بریم یه سال محرومیت از کنکور نداره؟
[/quot]
روزانه دولتی فقط شبانه ازاد پیام نور اینطور نیست ..البته اگه مثلا سال دیگه قبول شم یه خسارتی میدم بعدش انصراف