(18-08-2019، 1:42)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه مگه تو تو گروهی؟نمیدونستم. من دعوت کردم؟
(18-08-2019، 0:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهوم
(17-08-2019، 22:17)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معده درد داری ؟
اهوم یه دکتر خوب اگه پیدا بشه حتما میرم
ارثیه یکم کلا خونوادتا معده دردیم
یه پیام خصوصی بده بهم یه سری دارو میگم برو تهیه کن خوب میشی .
شیمیایی نیست من بیشتر داروهای گیاهی توصیه میکنم ..
به چند نفر گفتم خوب شدن ضرر هم ندارن سرخورد تجویز کنم برات !
اها باش
(17-08-2019، 22:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها
(17-08-2019، 22:33)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2019، 22:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها اوکی
(17-08-2019، 22:24)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه حاجی میترسم تو وار چیت بزنم. میترسم گرهمون به باد بره. درضمن من با اکانت black-tiger هرگز چیت نمیزنم. دو تا از دوستانم بن شدن اگه من با این لول بن شم خیلی بد میشه
خخ خوب شد بردینشون
خودت چیط نمیزدی؟؟
یه بارم داشتم بازی میکردم یکی نو چتا نوشت به black-tiger بگو سیلیرینگ
درست نوشتم؟؟
مگه میشه نشناسمش؟یکی از پروهای گروه بود. حالا از کجا فهمید منو تو اشناییم؟
دید اسم کلنم قدسه گفت لیدر کلنتون میشناسم بهش اینو بگو خخ
|
امتیاز موضوع:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان