امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی به رشته های هنرستان!

#5
معرفی رشته مکانیک خودرو

آشنایی به رشته های هنرستان!

تکنولوژی شتابان رشد و توسعه می یابد و در اين میان صنعت خودرو جایگاه ویژه ای در جهان دارد . به گواهی آمار صنعت خودرو پس از صنعت نفت دومین صنعت مهم کشور به شمار می آید . ابداع و پژوهش در صنعت خودرو بی توقف و با شتاب زیاد در حال گسترش و توسعه است . هر روز شاهد شکوفائی و نو آوری روز افزون در این صنعت هستیم و میدان رقابت همچنان به روی طراحان و مهندسان صنعت خودرو باز می باشد

توجه به گسترش روزافزون صنايع خودرو و مرتفع نمودن نيازهاي حمل و نقل،توليد و نگهداري اصولي خودرو يکي از ملزومات زندگي انسان گشته و همانگونه که بايد در چرخه ي توليد، خودرويي کم هزينه و با بهره وري بالاتر توليد شود،در عرصه ي نگهداري و سرويس اتوموبيل نيز به متخصصين آشنا با صنعت خودرو، مجرب و توانا براي تعمير و نگهداري اصولي آن ضروري است. لذا با توجه به توليد انبوه و بسيار متنوع خودرو در جهان اهميت رشته مکانيک خودرو بيش از پيش مشخص مي گردد.

رشته مكانيك خودرو يكي از رشته هاي گروه مكانيك مي باشد.در اين بخش آموزشهاي مربوط به صنعت خودرو انجام مي گردد. دانش آموزان واردشده به اين رشته بايد علاوه بر علاقه، استعداد فنّي و خلاقيت از سطح علمي مناسبي در دروس رياضي و فيزيك برخوردار باشند.

رشته مكانيك خودرو جهت بالا بردن كيفيت آموزشي در مورد صنعت خودروسازان از تاريخ اختراع موتورهاي احتراقي تا امروز در زمينه بررسي، تحقيق راه‌اندازي و تعميرات، به هنرجويان آموزش داده مي شود.

دانش آموزان طي دوسال تحصيلي دروس عمومي ،اصلي و تخصصي مانند

رسم فنّي عمومي و تخصصي(نقشه كشي) ، اجزاء ِ ماشين ، محاسبات فنّي (مكانيك خودرو) ، تكنولوژي و كارگاه مولّدهاي قدرت ، انتقال قدرت،سوخت رساني،شاسي وبدنه ، موتورهاي ديزلي و رياضي3(فني حرفه اي) ، فيزيك2(مكانيك خودرو) ، مباني و كاربرد رايانه (فني حرفه اي)و ... را مي گذرانند و با اساس كار ، ساختمان و كاربرد موتورهاي احتراق داخلي آشنا شده ، قطعات مختلف تشكيل دهنده خودرو،ساختمان،طرزكار هريك و معايب مربوط به آنها را شناسايي مي كنند. امكان اشتغال در كارخانجات،مؤسسات صنعتي دولتي وخصوصي ونيز ادامه تحصيل در مقاطع كارداني پيوسته ، كارشناسي ناپيوسته و بالاتر براي فارغ التّحصيلان ديپلم اين رشته فراهم ميباشد.

هدف رشته

ايجاد شكوفائي استعدادها و خلاقيت‌ هنرجويان و پرورش نيروي انساني خلاق در

شناخت دقيق و بدست آوردن حداكثر بهره ‌دهي، از كليه مولدها اعم از طرز كار -

تعميرات- شناخت قطعات- معايب و محاسن و طرز ساخت و شناخت مواد اطلاعات

کامل پيدا كنند.

فارغ التحصیلان این رشته می توانند از طریق کنکور کاردانی وارد آموزشکده ها و

مؤسسات آموزش عالی شوند و پس از اخذ مدرک کاردانی ( تکنسین مکانیک )

در دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی تا مقطع دکترای مکانیک تحصیل نمایند.


دروس تخصصی رشته

کارگاه مکانیک عمومی – کارگاه مولد قدرت 1 و 2 – تکنولوژی مولد قدرت - محاسبات

فنی 1 و 2 - رسم فنی و تخصصی – تکنولوژی شاسی و بدنه – تکنولوژی موتورهای دیزلی - فیزیک 2- اجزاء ماشین – مبانی و کاربرد رایانه – کارآموزی


توانايي فارغ‌التحصيلان اين رشته

هنرجویان این رشته ضمن تحصیل در هنرستان در موارد زیر مهارت پیدا می کنند:

شناخت کلی دستگاه های تولید و انتقال قدرت از نظر علمی و عملی.

چگونگی مونتاژ دستگاه های مختلف در صنایع اتومبیل سازی ماشین آلات راه سازی و کشاورزی .

نقشه خوانی و نقشه کشی و محاسبات مربوط به موتورهای دیزلی و بنزینی.


موقعيت شغلي آينده

فارغ‌التحصيلان اين رشته درموقعيت‌هاي زير مي‌توانند فعاليت كنند:

تعميرات اساسي موتورهاي بنزيني

تعميرات تعليق و سيستم فرمان

تنظيم موتور

تعميرات موتور سيکلت

تعميرات جعبه دنده و ديفرانسيل

تعميرات دستگاههاي سوخت رساني موتورهاي بنزيني و ديزلي

تعميرات دستگاههاي الکتريکي خودروها (باطري سازي)

تعميرات بدنه و قفل در و شيشه بالابر

سرپرستي کارگاه هاي مختلف تعميرگاه‌هاي مجاز

فعاليت در كارهاي كوچك خصوصي

كار در كارخانجات صنعتي

فعاليت در مراكز انبوده ساز قطعات صنعتي


ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر دررشته مکانیک خودرو

ادامه تحصیل در مقطع کاردانی با شرکت در کنکور کاردانی پیوسته دولتی در رشته‌های مکانیک خودرو ادامه تحصیل در مقطع کاردانی با شرکت در آزمون ورودی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در رشته‌های مکانیک خودرو،تعمیرات مکانیکی، نقشه کشی صنعتی و…

ادامه تحصیل در مقطع کاردانی با ثبت نام درواحدهای دانشگاه آزاد اسلامی‌با شرط معدل در رشته ی مکانیک خودرو ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی دولتی در رشته‌های مکانیک خودرو و تاسیسات برودتی و حرارتی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در رشته ی مکانیک خودرو وگرایش‌های وابسته به آن.

ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاداسلامی‌دررشته ی مکانیک سیالات و…

ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی در تمام گرایشهای مهندسی مکانیک هم در دانشگاههای دولتی و هم در دانشگاه آزاد اسلامی‌برای کلیه ی فارغ التحصیلان رشته‌های فنی مجاز می باشد.

معرفی رشته ساختمان

آشنایی به رشته های هنرستان!

معرفی رشته ساختمان:

صنعت ساختمان وفعالیت های عمرانی همواره یکی از مهمترین دلایل پیشرفت کشورهای صنعتی بوده است. یکی از دغدغه های کشور های درحال توسعه وبخصوص کشور خودمان ایران رشد وپیشرفت صنایع بنیادین خود مانند ساختمان سازی می باشد که از این رو به منظور پیشرفت هرچه سریعتر اقدام به ایجاد رشته های تخصصی مانند ساختمان کرده اند.

رشته ساختمان که از شاخه ی فنی وحرفه ای می باشد به طور کلی در خصوص علم ساختمان سازی وفعالیت های عمرانی بحث میکند.دانش اموزان علاقه مند به این رشته می توانند پس ازگذراندن مقطع اول دبیرستان این رشته را دردوم هنرستان انتخاب کرده و تا دیپلم ادامه دهند.پس ازاخذ دیپلم به منظورتحصیل در دانشگاه باید در آزمون سراسری شرکت کرده وتراز لازم دانشگاه موردنظرراکسب کنند.دانشجویان پس از گذراندن حدودا 156واحد درسی که اغلب آن ها محاسباتی است مدرک مهندسی عمران راکسب می کنند . دانشجویانی که قصدادامه تحصیل دارند می‌توانند در مقاطع بالاتر نظیر کارشناسی ارشد ودکتری در گرایش های مختلفی مثل مهندسی سازه،مهندسی محیط زیست،مهندسی سدسازی ،مهندسی فتوگرامتری و.. مشغول به تحصیل شوند.

درخصوص بازار کار این رشته باید گفت که رونق بسیار خوبی دارد.همانطور که گفته شد کشور ما جزءکشورهای در حال توسعه می باشد و برای انجام فعالیت‌های وسیع عمرانی خود نیاز شدیدی به متخصصان کار آزموده در این زمینه دارد. درصورتی که افراد فارغ التحصیل قصد سرمایه گذاری در تخصص خود دارند می‌توانند با خرید سهام شرکت های معتبر و یا تاسیس شرکت به نام خودشان در زمینه های طراحی محاسبه و اجرای سازه به فعالیت اقتصادی مشغول شوند.

در پایان باید گفت که رشته ساختمان یکی از پرتقاضاترین رشته‌های تحصیلی می باشد که از موقعیت اقتصادی مطلوبی برخوردار است. علاقه مندان به این رشته باید از مهارت های اجتماعی مانند مدیریت یک مجموعه برخوردار باشند.


معرفی رشته صنایع شیمیایی

آشنایی به رشته های هنرستان!

رشته ی صنایع شیمیایی تلفیقی از شیمی و مهندسی شیمی است که دانش آموختگان این رشته علاوه برخواندن دروس نظری با آزمایشگاه های مربوط به مهندسی شیمی نیز آشنا می شوند. که علم شیمی به عنوان یکی از علوم پایه،زیربنای علوم مختلفی همچون بیولوژی، بیوتکنولوژی، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و رشته‌های متعددمهندسی است.

صنایع شیمیایی عبارت از صنایعی است که در آنها واکنش‌های شیمیایی انجام می‌گیرد. بنابراین طیف گسترده‌ای از صنایع را در برمی‌گیرد که از آن جمله می‌توان به صنایع غذایی، داروسازی، پتروشیمی، الیاف مصنوعی، مواد بهداشتی و آرایشی و صنایع تولید لوازم خانگی اشاره کرد.

درسده حاضرصنایع شیمیایی باپیشرفتهای اعجاب انگیزی همراه شده وتوسعه های شایان توجهی یافته است که با نگاهی ساده به زندگی شهری وروستایی به اهمیت آن پی می بریم.

فرایندهای انجام یافته درصنایع شیمیایی شامل برهم کنش ماده و انرژی و نیز تغییر و تبدیل های حاصل درمواد است.کار موفقیت آمیز روی مواد شیمیایی مستلزم آگاهی ازساختار و کیفیت ذرات تشکیل دهنده به عبارتی اتم هاو مولکول های آن هاست.

درواقع دستیابی به فراورده های نفتی متعدد،تولیدفلزات و آلیاژهای مختلف،تهیه محصولات شیمی مانند اسیدها و بازها و نمکها،سنتزهزاران ترکیب آلی،تهیه انواع کودهای شیمیایی،کاربری انواع رنگها،لعابها و سرامیکها،تولید انواع پودرهای شوینده ،صابونهاوشامپوها و دیگرمواد بهداشتی،تهیه روغنهای نباتی،داروهای پزشکی ومحصولات غذایی همه وهمه درقلمرو صنایع شیمیایی قراردارند. این است که صنایع شیمیایی درفراهم ساختن زمینه های لازم برای پیشرفت های متعالی دارای نقشی یگانه است و به سبب گستردگی می تواند یکی ازمنابع مهم اشتغال درکشور باشد.

زمینه‌های شغلی این رشته :

ـ کارخانجات پالایش گاز

ـ متصدی خط تولید مواد پاک‌کننده

ـ سرپرستی آزمایشگاه‌های شیمی

ـ کارخانجات صنایع پلیمر

ـ کارخانجات پتروشیمی

ـ کارخانجات تولیدکننده مواد شوینده و پاک‌کننده

ـ تصفیه آب مورد نیاز صنایع شیمیایی

ـ آبکاری فلزات به روش‌های مختلف و ...


معرفی رشته هوش مصنوعی برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر

آشنایی به رشته های هنرستان!

دانشجویان این گرایش موارد آموزشی و کاربردی متفاوتی را می آموزند از جمله:

یادگیری ماشین: یادگیری روش، الگو و... بصورت خودکار توسط ماشین یا کامپیوتر

شبکه های عصبی: روش جدید حل مسائل هوش مصنوعی

پردازش تکاملی: شاخه ای جدید از هوش مصنوعی است که یک یا چند جواب اولیه برای یک مسآله در نظر می گیرند

رباتیک: از ترکیب شدن بسیاری از گرایش های هوش مصنوعی، الکترونیک و کنترل، مکانیک و ساخت و... بدان دست می یابند.

منطق فازی: در آن بجای استفاده از دو مقدار درست و غلط از درجه درستی بین عدد 0 و 1 استفاده می شود.

سیستم های خبره: کاربرد آن در طراحی و ساخت انواع ربات هاست، بطور نمونه می توان به ربات های جراح اشاره نمود.

محاسبات نوین: انجام محاسبات ریاضی بدون عدد و به صورت نمادین

پردازش تصویر: بهسازی تصاویر برای درک بهتر انسان که کاربرد آن در تصاویر پزشکی، جلوه های سینمایی، تصاویر قدیمی و آسیب دیده و...

بینایی ماشین: درک خودکار تصاویر توسط کامپیوتر و کابرد آن، سیستم تشخیص ایراد، تشخیص الگو، ربات ها، سه بعدی سازی و...

پردازش گفتار: درک صدای انسان از طریق گرفتن فرامین مربوط به صدا مانند شناسایی کاربر و...

برنامه ریزی: رسیدن به یک هدف خاص از طریق برنامه ریزی یک سری عملگر، کاربرد آن در بارگیری، رباتیک و...

فارغ التحصیلان این دوره می توانند دارای کارهائی زیر باشند:

- پیاده سازی اتوماسیون پیشرفته در صنعت مانند طراحی سیستم های رباتیک هوشمند وکنترل کیفیت اتوماتیک

- طراحی سیستم های پیشرفته نظامی شامل انواع سلاحهای هوشمند

- طراحی سیستم های امنیتی مانند انواع مسائل تایید هویت و تشخیص اتوماتیک

- طراحی سیستم های خبره برای انواع کاربردها

- کار در زمینه زبانشناسی محاسباتی مانند ایجاد مترجم های کامپیوتری

- طراحی نرم افزارهای هوشمند کامپیوتری مانند انواع بازیها

- تحلیل کامپیوتری تصاویر برای کاربردهای مختلف

- همکاری با موسسات آموزشی کشور

- هدایت پروژه های تحقیقاتی در زمینه های فوق درمراکز تحقیقاتی کشور

آشنایی با رشته‌ی معماری داخلی

آشنایی به رشته های هنرستان!

معماری داخلی یعنی هنر تغییر فضا به گونه‌ای که فعالیت‌ها و کارهای انسان‌هایی که در آن فضا هستند، آسان‌تر انجام شود. درواقع معماری داخلی، بر قاطعیت فضا می‌افزاید و باعث می‌شود تا افراد، تجربه‌ی بهتری در آن محیط داشته باشند. درواقع در این رشته، فضاها بر اساس نیازها طراحی می‌شوند و این‌ها مواردی هستند که باعث محبوبیت این رشته شده‌اند.

معماری داخلی، هنر بهینه‌سازی، بازسازی و آفرینش فضاهاست.

ویژگی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز

در این رشته، با توجه به ظرافت و حساسیت‌هایی که در آن وجود دارد، باید مهارت‌ها و ویژگی‌های خاصی داشت مانند: خلاقیت، قدرت تخیل و تصویر، مهارت طراحی و درک مناسب طراحی، توانایی محاسبات، مهارت کار گروهی، ارتباطات مناسب و...

دانش‌آموزان رشته‌ی معماری داخلی در طول تحصیل با چه مواردی آشنا می‌شوند؟

آشنایی با نیازها و الزامات پروژه، نحوه‌ی زمان‌بندی دقیق پروژه‌ها، آشنایی با نرم‌افزارهای مرتبط مانند Adobe InDesign، Photoshop و...، آشنایی با اصول و الزامات طراحی معماری،‌ آشنایی با عرصه‌های مختلف یک فضا و...

فرصت‌های شغلی رشته‌ی معماری داخلی

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در بخش‌های مختلفی فعالیت داشته باشند؛ مانند: دفاتر مهندسین مشاور، تکنسین طراحی، شهرسازی، مرمت و احیای بناها، معماری منظر، معمار فنی پروژه‌ها، ناظر اجرای طرح‌ها،‌ سرپرست دفاتر مشاوره، طراحی تک‌بناها در مقیاس کوچک، مشارکت در پروژ‌ه‌های طراحی شهری، مهندس ناظر، مدیریت پروژه‌، محوطه‌سازی و...

دانش‌آموزان هنرستانی می‌توانند پس از تحصیل در دوره‌ی کاردانی، وارد مقاطع بالاتر ازجمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری شده و پس از پایان تحصیلات، در زمینه‌های گفته‌شده مشغول به فعالیت شوند.

درس‌های تخصصی رشته‌‌ی معماری داخلی در هنرستان


آشنایی به رشته های هنرستان!

آشنایی با برخی از درس‌های رشته‌‌ی معماری داخلی

درس تزئینات سلولزی، رنگ، موکت و فضاهای داخلی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از تهیه‌ی کروکی و ترسیمات دست آزاد در معماری داخلی، ترسیم فنی و نقشه‌کشی معماری داخلی، اجرای کف‌پوش موکت و کاغذ دیواری، اجرای دیوارپوش سلولزی، اجرای نقاشی سقف و دیوار و...

درس تزئینات سنگی، سرامیکی و پلیمری در فضاهای داخلی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از اجرای کف سنگی، سرامیکی و آجری، نصب لوازم بهداشتی، اجرای پارتیشن سنگی، دیوارپوش سنگی، سرامیکی و آجری، اجرای تزئینات پلیمری کف و دیوار، اجرای پارتیشن و ستون پلیمری و...

درس تزئینات چوبی و پارچه‌ای: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از اجرای کف‌پوش چوبی، دیوارپوش چوبی، جداکننده‌ی چوبی، مبلمان چوبی، تزئینات پارچه‌ای و...

درس معماری داخلی فضاهای مسکونی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از برنامه‌ریزی طرح داخلی مسکونی، طراحی فضاهای داخلی مسکونی، نقشه‌کشی اجرایی فضاهای داخلی مسکونی، انتخاب مصالح طرح داخلی مسکونی، نقشه‌کشی فاز یک معماری داخلی با رایانه و...


آشنایی با رشته‌ی امور باغی

آشنایی به رشته های هنرستان!

از آنجا که جمعیت در حال رشد است و نیاز به مواد غذایی نیز روزبه‌روز بیشتر می‌شود، آشنایی با اصول علمی پرورش گیاهان باغی، بسیار ضروری است. دانش‌آموزان این رشته با فرهنگ صحیح کشاورزی و تولید گیاهان باغی آشنا می‌شوند. هدف این رشته افزایش دانش هنرجویان و به‌کارگیری ذوق و استعداد آن‌ها برای مراحل کاشت و داشت و برداشت محصولات باغی، نگهداری موقت محصولات باغی، توسعه‌ی باغات، تولید محصولات گیاهی، افزایش بهره‌وری و... است. این رشته در هنرستان، در گروه تحصیلی کشاورزی و غذا جای دارد.

ویژگی‌ها و مهارت‌های موردنیاز

مانند سایر رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و مهارتی، برای ورود به رشته‌ی امور باغی، لازم است برخی ویژگی‌ها را داشته باشید: توان جسمی، صبر و حوصله، علاقه به کار در محیط‌های طبیعی و کشاورزی و گیاهان، آشنایی به محیط زیست.

فرصت‌های شغلی رشته‌ی امور باغی

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در بخش‌های مختلفی فعالیت کنند. با توجه به جدیدبودن رشته‌ی امور باغی و کاربردی‌بودن آن، زمینه‌های شغلی مختلفی برای این رشته وجود دارد. از این جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرپرست گلخانه‌ها، سرپرست مزارع سبزی، سرپرست نهالستان‌ها، سرپرست فضای سبز و پارک‌ها، تولیدکننده‌ی انواع نهال میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری و سردسیری.

دانش‌آموزان رشته‌ی امور باغی، در طی دوران تحصیل، چه توانایی‌هایی کسب می‌کنند؟

از جمله‌ی توانایی‌‌هایی که دانش‌آموزان این رشته در طی دوران تحصیل به دست می‌آورند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

توانایی در عملیات باغداری، توانایی در عملیات تولید محصولات باغی، توانایی مراقبت از ادوات و تجهیزات کشاورزی، توانایی فعالیت در مؤسسات تولیدی و کشت و صنعت، توانایی شناسایی آفات و امراض گیاهی.

دانش‌آموزان هنرستانی می‌توانند پس از تحصیل در دوره‌ی کاردانی، وارد مقاطع بالاتر ازجمله کارشناسی و کارشناسی‌ارشد و دکتری شده و پس از پایان تحصیلات، در زمینه‌های گفته‌شده فعالیت کنند.

درس‌های تخصصی رشته‌‌ی امور باغی در هنرستان


آشنایی به رشته های هنرستان!

آشنایی با برخی از درس‌های رشته‌‌ی امور باغی

درس آب، خاک و گیاه: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از خاک (تشکیل و خصوصیات فیزیکی)، خواص شیمیایی و بهسازی خاک، خواص آب (فیزیکی و شیمیایی)، منابع آب (ذخائر، انتقال، اندازه‌گیری و حرکت آب در خاک)، کاشت و نگهداری گیاهان (کاشت گیاهان، برداشت و نگهداری گیاهان).

درس تولید و پرورش سبزی و صیفی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از آماده‌سازی برای کاشت، کشت حبوبات ‌(روش‌های کاشت، عوامل مؤثر در کاشت)، مراقبت از بوته، برداشت (برداشت دستی و خرمن‌کوبی).

درس تولید و آماده‌سازی گیاهان دارویی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از آماده‌سازی زمین گیاهان دارویی، تکثیر به روش خواباندن، تکثیر گیاهان با پاجوش، تکثیر گیاهان دارویی با بذر، بذرگیری گیاهان دارویی.

درس تولید و نگهداری گیاهان فضای سبز: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از پرورش‌دهنده‌ی درختان مثمر و غیرمثمر، تولیدکننده‌ی چمن (کاشت چمن، چمن‌زنی)، کارگر ماهر فضای سبز (روش‌های آماده‌سازی بذر گل‌های فصلی و با‌غچه‌ای، ‌کاشت گیاهان زینتی)، باغبان فضای سبز (سم‌پاشی، نگهداری گیاهان زینتی)، قطعه‌کار چمن (اصول طراحی فضای سبز).
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آشنایی به رشته های هنرستان! - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 21-09-2019، 9:59

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دانشگاه فرهنگیان در چه رشته هایی ارشد دارد؟!
  کتاب انتخاب من مهروماه (ویژه انتخاب رشته کنکور)
Science دفترچه انتخاب رشته دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳
  دفترچه انتخاب رشته سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
  دفترچه انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
  دفترچه انتخاب رشته بدون کنکور ۱۴۰۳
  رشته های بورس دانش
  رشته حسابداری مشترک دانشگاه فردوسی مشهد با کالج گریفیث ایرلند
  دفترچه پیوست انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳
  رشته های کاردانی وزارت بهداشت کنکور ۱۴۰۳

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان