27-11-2019، 14:19
(27-11-2019، 14:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افرین افرین
(27-11-2019، 13:32)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خب ...
(27-11-2019، 13:26)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا خیلی بده که ما زندگیمون انقدر به فضای مجازی وابسته اس
(26-11-2019، 22:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبیش اینه که اینجا بودن ده دیقه بیشتر طول نمیکشه :|
(26-11-2019، 13:24)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به اینستا معتاد شده بودم گذاشتمش کنار اومدم اینجا :|
خسته نباشی واقعاً.
جایگزین بدی نیس ._.
+
خواهش میکنم :|
واقعا ترک کردن شبکه های مجازی مث مواد مخدر میمونه مثلا اون چن روز که اینترنتا قطع شده بود مث معتادایی شده بودم که تازه تو ترک رفتن :/
سر درد داشتم، نمیتونستم تمرکز کنم و احساس بیهوده بودن داشتم :|
الان خیلی خوب شدم :|||
ولی میدونی نمیشه جدا شد دیگه چون خیلیا باهاش کار میکنن و اگه نباشه زندگیشون لنگه
ولی خب افرادی مث من و تو که حالا کارمون بهش وابسته نیس میتونیم کنترلش کنیم و خیلی کم بریم توش و اینا ..
من الان خودم حس بهتری دارم این چن وقته که کارم با گوشی کمتر شده حتی شبا ام چکش نمیکنم دیگه !