03-12-2019، 19:07
(03-12-2019، 18:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا بیلی محشره من از تابستون فنشم
(03-12-2019، 18:46)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از کجا بدونم تو کی ای ؟ (:
(03-12-2019، 18:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-12-2019، 18:34)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین نکاتی که میگن نمیدونم چی و نصب کنید و فلان چیز و واسه امنیت ببندید و این حرفا ...
(03-12-2019، 18:33)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه لینک دانلود شو بزاری
نه
(03-12-2019، 18:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگن اون نکات ذکر شده کاربردی نیستن ....
نرو توش !!
کدوم نکات که کاربردی نیستن؟
یه بار راجبش خونده بودم الان دقیقا یادم نیس ولی خود اونایی ام که این چیزا رو میگن خودشونم زیاد مطمعن نیستن !
برای همینم برای ادمای معمولی رفتن به این جاها خطر ناکه چون یه سری قشرای خاص فقط میدونن که چطوری و به شیوه ی درست وارد بشن :/
خب از کجا میدونی من یه ادم معمولیم؟![]()
دانشجو رشته نرم افزارمااااا ناراحتم کردی اصا توهین کردی![]()
اونجا هکرها ای پی ت رو پیدا میکنن گرچه خود دارک وب ای پی هارو عوض میکنه خود مرورگرش،برای گشت زنی یه فیلترشکن بزن حله،فقط برای گشت زنی چون با یه سرچ ساده کلی سایت بالا میاره همتو گوگلش هم تو موتور های جستجوگر دیکش ..
برای اطمینان یه برنامه ای هست اون برنامه رو نصب کن با اون برو مرورگرشو بازکن بعد دارک وب گشت بزن اینجوری یکم خیالت راحت تره ..
اگه بخای چیزی دانلود کنی و فعالیت کنی و... هم روش های زیادی هست ..
نمونش میتونی فیلترشکن بزنی،بعد با استفاده از سرورمجازی(VPS) مرورگرشو باز کنی بری ..
ینی با ای پی ایران با وی P ان وصل میشی یه کشور دیگه بعد با وی پی اس یا همون کامپیوتر مجازی وصل میشی یه کشور دیگه بعد مرورگرش رو باز میکنی اونم میبرتت ی کشور دیگه .. اینجوری امنیت یکم بالا میره..
مرورگر انیون رو شنیدم ای پی عوض میکنه،مرورگر تور رو نمیدونم ..
گرچه مثل همیشه امنیت 100% نیست ..
منظورم از قشر خاص دانشجوی نرم افزار نیس اونایی هست که موقعیت شغلیشون ایجاب میکنه که توی دارک وب یا دیپ وب باشن حالا چه از نظر خوب چه بد ._.
و این که نمیخواستم توهین کنم فقط میخواستم بگم که خیلی باید حواست جمع باشه D:
پ ن : مرسی اطلاعات
(03-12-2019، 18:46)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عااااا پس باید یه چن تا فکت حتما ازش بخونی یا مصاحبه هاش و ببینی ....
(03-12-2019، 18:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناموسا
(03-12-2019، 18:34)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین نکاتی که میگن نمیدونم چی و نصب کنید و فلان چیز و واسه امنیت ببندید و این حرفا ...
(03-12-2019، 18:33)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه لینک دانلود شو بزاری
نه
(03-12-2019، 18:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگن اون نکات ذکر شده کاربردی نیستن ....
نرو توش !!
کدوم نکات که کاربردی نیستن؟
یه بار راجبش خونده بودم الان دقیقا یادم نیس ولی خود اونایی ام که این چیزا رو میگن خودشونم زیاد مطمعن نیستن !
برای همینم برای ادمای معمولی رفتن به این جاها خطر ناکه چون یه سری قشرای خاص فقط میدونن که چطوری و به شیوه ی درست وارد بشن :/
(03-12-2019، 18:39)melika rzv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به طرفدارای بیلی ایلیش میگن اووکادو ._.
(03-12-2019، 18:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا اسم خودتو میزاری رو من
کاری نداره میری تو ویرایش نوشته من و مث خودم ادیت میکنی ولی اگه نمیتونی ام بیخیال :/
اوکی پس حله ._.
تو یه اووکادویی ؟._.
چون میوه مورد علاقشه برای همین اسم فناشو گذاشته اووکادو .__.
لقب خاصی برای مسخره کردن نیس (:
نمیدونستم
عشقمه گ*ه هم منو صدا کنه دوست دارم(بیلی)♥
البته یه سریا میگن بیلی جزو ایلیو عه مث اریانا و یه چن تا دیگه ولی من قبول ندارم :|
منم خیلی دوسش دارم تنها سلبریتیه بنظرم که نمیخواد با جلب توجه بره بالا ._.
مرسی از اطلاعات خوبت♥