06-12-2019، 15:09
(06-12-2019، 11:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2019، 4:43)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2019، 22:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واي خيلي خوب بود ((:
افرين به مملكت ك هميشه حق به حقدار ميرسه
ی صفر از رتبه کنکورت بندازن بخاطر سهمیه خیلی حرفه ! 1 صفرررر
رفیقه من 38 هزار شده بود سهمیه اون 4 تا دختر و داشت رتبش میشد 3800 اخه
اون یکی شده 3200 با سهمیه 320 , اینهمه جانباز داریم حیف استفاده نشه :v پولیم میرسه دسته اون فلک زده
نه اصلا شما بگو کتاب خون انجمن بده واقعا این جرکت
والا فرزام جان نظر کارشناسی منو بخوای :v من میخواستم جای جانبازه باشم مفت مفت زن دکتر و مهنس و وکیل بگیری حق طلاقم ندی
پا رو پا بزاری پول بیاد تو حسابت ._.
اینجا اگه بخوای به یه جایی برسی و خوشبخت شی باید خودتو بدبخت کنی
اینکه آره اگه بخوای ب یجایی برسی باید ریش و سیبیل بزاری با ی تسبیح تو دستت ولی نه دگ تا این حد فکر نمیکنی جانباز بودن واقعا دگ ارزشش و نداره ؟:|
فک کن نتونی راه بری , نتونی درست نفس بکشی ببینی و.. درست نیست واسه پول بخوای که مثله اونا باشی من گفتم که حالا که ی سری هستن اینجوری استفاده شه نه اینکه پاک ازونطرف پرت کنی پایین خودتو :v من دگ شمارو به برنامه دعوت نمیکنم با این نظر کارشناسیت -.- ایده های غلط میدی به مخاطبامون