25-12-2019، 21:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-12-2019، 21:32، توسط -Demoniac-.)
(25-12-2019، 13:36)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ربطی به چینی بودن و نبودن داره ؟
(25-12-2019، 12:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-12-2019، 23:27)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقد نژاد پرست !
(24-12-2019، 18:17)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-12-2019، 11:52)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غلط کردن
اخه چرا باید انگلیسی حذف بشه؟ زبان بین المللی رو میخوان حذف کنن فقط بخواطر اینکه نمرات دانشاموزان توش کمه. خب برادر شیوه آموزشتو اصلاح کن.
حالا چرا چینی؟ نمرات تو انگلیسی ۱۴ ۱۵ باشه که تو چینی ۷و ۸ میشه. زبان پر تکلمی هم نیست که بگیم یاد گیریش به سختیش میصرفه.(البته منظورم خود ۲ میلیارد چینی نیستن که دارن چینی حرف میزنن)
اصلا مرگ بر چینی
(25-12-2019، 1:09)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب از کجا انقد مطمعنی که خودم نیستم :| ؟
(20-12-2019، 16:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یکیو میشناختم با این نام کاربری که مثله اینکه اون نیستی ی نمایشم رفتم باهاش دیدم تو تهران
یه حسی میگه خیلی اشنایی .___.
مگه تو چینی ای اصن؟ الکی نگو
چینی ها مگه ادم نیستن ؟
(25-12-2019، 15:25)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون نشناختمش بعد سو استفاده کرده بود سر کارم گذاشته بود :|
(25-12-2019، 12:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با یکی از پسرا داشتی صحبت میکردی میگفتی درسا نیسم :v
خب از کجا انقد مطمعنی که خودم نیستم :| ؟
(25-12-2019، 6:34)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این حرف رو شما وقتی میتونید بگید که بعد از حداقل دو سه جور و استدلال مختلف نتونید عقیدتون رو ثابت کنید. نه الآن که بعد از چند جمله گفتی هیچی نمیگم!
ببین من ی اشتباهی کردم مهمان اومدم اینجا وارد اک نشدم جملت و دیدم واکنش نشون دادم بعد فهمیدم که فایده نداره , میتونستم پست و پاک میکردم .وارد اک میشدم توی لیست بودی نمیدیدم این حرفام پیش نمیومد حله ؟ ازین به بعد دگ واکنشیم نمیگیری حتی, کوتاهی از من بود !