(03-01-2020، 18:21)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هروقت دلم میگیره به این گوش میدم. شاد کننده ترین صوته:
هرکس اهنگ شاد داره پ.خ بفرسته لطفن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسرور کننده ترین صوت
ای بابا شما کافری که! عذر میخوام یه لحظه یادم رفت. برو اهنگ ساسی گوش کن پس! چند دقیقه شادت میکنه.
نقل قول: تاسف تاسف واسه کسایی که اولویتشون اسلامهنکته یک: کشور ایران کشوری اسلامیه پس دفاع از وطن همان دفاع از اسلامه.
نه وطن شون
تاسف محترمانش بود البته
نکته دو: اعمال هر فرد ارتباط مستقیم با عمق تفکر اون داره.
شما برو یه سطل یونجه رو از جلوی خر بردار بعد ببین چیکارت میکنه درحالی که اگه بری تو طویله همون خر بشینی کاریت نخواهد داشت چون شعور خر محدوده و دفاع از شکمش رو بالاترین کار میدونه.
یک انسان عادی علاوه بر اینکه غذا میخوره به وطنش هم اهمیت میده و در مواقع لزوم از خوردنش واسه وطنش میگذره.
یه فرد مسلمان هم اعلا ترین دفاع رو دفاع از دین میدونه و همانطور که یک انسان برای دفاع از چیز بهتر قید چیز به رو میزنه فرد مسلمان هم همینکارو میکنه و درصورتی که کشورش مخالف اسلام باشه قید کشور رو میزنه(الحمدلله که کشور ما اسلامیه)
نقل قول هاتون رو بعدا جواب میدم، الان کار دارم