07-01-2020، 23:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-01-2020، 23:56، توسط RedSparrow.)
(07-01-2020، 22:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیررضا 8 ساله تو انجمنه عادت داره به این چیزا زیاد بحث کرده و بن شده مثلا من خودم بار 3ومه که همچین بحثیو با مدیریت جدید گ.آ میبینم .
(07-01-2020، 22:32)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ۴ سال پیش مدیر بودم
(07-01-2020، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انگار روز اولته تو فلش خوبه خودت ی مدت مدیر بودیا :دی
وقتی چند بار تذکر دادی بحث رو ادامه ندن باید اخطار بدی !
---
چرا به بت های مرده سنگ بزنیم وقتی بت های زنده فراوانند ..
خب چطور امیررضا اخطار گرفت ؟
یه کاربر عادی به راحتی اخطار میگیره ..
چون مدیره نباید اخطار بگیره؟
میدونی حرف حق درد داره , وقتیم طرف خوشش نیاد و اونیکیم ادامه بده به زدن حرفای خوب خوب همین میشه دگ صابرم دنبال منفعت انجمن خودشه معلومه پشت مدیراشو میگیره حق داره و حقم بهش میدیم
همیشه هم همین بوده ینی از همون روز اولی که من اومدم اینجا بحث میشد بین مدیر و کاربر , مدیر هرچی دلش میخواس میگف توی کلمات خوشگل کاربرهم جواب میداد آخرشم کاربر بن میشد :v
تهشم زندان که ننداختنش ی بن ساده کردن که واسش فک نکنم زیاد مهم باشه , بیخیال کلا حرکت چیب و رایجی تو فلش :v