12-01-2020، 5:29
زمان و مکان بازی شاید اولین چیزی که به ذهن آدم می آید این است که زمان و مکان بازی متعلق به چه دوره ای و چه مکانی میباشد
در این پست درباره این موضوع خواهیم گفت
مکان بازی:
مکان بازی در خاطرات لیلی کشور آمریکا ذکر شده است امّا درباره شهر چیز خاصی نمیدانیم
احتمالا در شهر ممفیس آمریکا رخ میدهد، دلایل :
1- وجود هرم در این شهر.که در قبرستان مشهود است.
2- وجود تعداد زیاد افراد تبعه ایران در در این شهر.
3- همچنین افراد تبعه آفریقا نیز در این شهر زیاد هستند. 4
4- قبرستان Elmwood Cemetery
.5اسم این شهر از یک شهر در مصر باستان گرفته شده است.
زمان بازی:
این مورد در هیچ جایی ذکر نشده است امّا ما تعداد کمی اطلاعات داریم که میتوان از آنها استدلال کرد
1- زمان بازی در تریلر 41148 اپیزود سوم 13 هزار سال بعد از شروع جنگ خیر و شر (خلقت حضرت آدم) گفته شده
2-در کارت اعتباری سینا سال 14 ذکر شده(احتمالا 2014)
3-سنگ نوشته سیاره نیبیرو در موزه اپیزود چهار که مربوط به 4000 سال پیش از میلاد
استدلال
1-در وبلاگ مهدی فنایی خلقت آدم 13 هزار سال پیشگفته شده پس تاریخ بازی در همین هزاره یا سده است
2-چون طولانیه کپی پیست میکنم خب به این بخش های خاطرات نگاه کنید 28-3 با نفوذی که سازمان لی لی داره یه هویت جدید برام دست و پا کردن از این به بعد من سینا تنتا هستم... سن سینا در بازی 33 سال بوده اون تو 28 سالگی نامشو عوض کرده 33-28=5 خب سینا حتما پس از برگشتن به آمریکا نیاز به کارت بانکی داشته پس باید کارتو پس از اومدن به آمریکا گرفته باشه خب کارت های بانکی در جهان از یک سال تا پنج سال مدت اعتبار دارن پس اگه مدت اعتبار کارت نهایتا یک سال بوده سینا در 29 سالگی در سال 2014 زندگی میکرده و تاریخ بازی مربوط به سال 2018 بوده اما اگه مدت اعتبار کارت نهایتا پنج سال بوده سینا در 33 سالگی در سال 2014 زندگی میکرده و تاریخ بازی مربوط به سال 2014 بوده پس زمان بازی بین سال 2014. تا 2018
در این پست درباره این موضوع خواهیم گفت
مکان بازی:
مکان بازی در خاطرات لیلی کشور آمریکا ذکر شده است امّا درباره شهر چیز خاصی نمیدانیم
احتمالا در شهر ممفیس آمریکا رخ میدهد، دلایل :
1- وجود هرم در این شهر.که در قبرستان مشهود است.
2- وجود تعداد زیاد افراد تبعه ایران در در این شهر.
3- همچنین افراد تبعه آفریقا نیز در این شهر زیاد هستند. 4
4- قبرستان Elmwood Cemetery
.5اسم این شهر از یک شهر در مصر باستان گرفته شده است.
زمان بازی:
این مورد در هیچ جایی ذکر نشده است امّا ما تعداد کمی اطلاعات داریم که میتوان از آنها استدلال کرد
1- زمان بازی در تریلر 41148 اپیزود سوم 13 هزار سال بعد از شروع جنگ خیر و شر (خلقت حضرت آدم) گفته شده
2-در کارت اعتباری سینا سال 14 ذکر شده(احتمالا 2014)
3-سنگ نوشته سیاره نیبیرو در موزه اپیزود چهار که مربوط به 4000 سال پیش از میلاد
استدلال
1-در وبلاگ مهدی فنایی خلقت آدم 13 هزار سال پیشگفته شده پس تاریخ بازی در همین هزاره یا سده است
2-چون طولانیه کپی پیست میکنم خب به این بخش های خاطرات نگاه کنید 28-3 با نفوذی که سازمان لی لی داره یه هویت جدید برام دست و پا کردن از این به بعد من سینا تنتا هستم... سن سینا در بازی 33 سال بوده اون تو 28 سالگی نامشو عوض کرده 33-28=5 خب سینا حتما پس از برگشتن به آمریکا نیاز به کارت بانکی داشته پس باید کارتو پس از اومدن به آمریکا گرفته باشه خب کارت های بانکی در جهان از یک سال تا پنج سال مدت اعتبار دارن پس اگه مدت اعتبار کارت نهایتا یک سال بوده سینا در 29 سالگی در سال 2014 زندگی میکرده و تاریخ بازی مربوط به سال 2018 بوده اما اگه مدت اعتبار کارت نهایتا پنج سال بوده سینا در 33 سالگی در سال 2014 زندگی میکرده و تاریخ بازی مربوط به سال 2014 بوده پس زمان بازی بین سال 2014. تا 2018