18-02-2020، 19:57
(18-02-2020، 19:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 16:04)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 16:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ینی بترین سال تحصیلی من نهم بود.هرسوالی داشتی بگو
(18-02-2020، 16:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 15:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از دوستمم پرسیدم گف درسته
عاقاااااااااااا یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونهههههههههههههههههه
مطمئنی؟؟؟؟؟![]()
میخوای نزنی من میترسم.اشتباه بشه گردن میوفتهعجب غلطی کردم
خخخخخخخخخ زدم رفتههههههههه....امروز امتحان داشتم...الان نگرانم جواب درسته یا نه...هیشکی نمیدونهههههههههههه![]()
جز عربیو زبان
خخخخخخ مرسی عزیزم لطف داری
(18-02-2020، 18:31)Amir-77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 16:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 16:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2020، 15:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از دوستمم پرسیدم گف درسته
عاقاااااااااااا یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونهههههههههههههههههه
مطمئنی؟؟؟؟؟![]()
میخوای نزنی من میترسم.اشتباه بشه گردن میوفتهعجب غلطی کردم
خخخخخخخخخ زدم رفتههههههههه....امروز امتحان داشتم...الان نگرانم جواب درسته یا نه...هیشکی نمیدونهههههههههههه![]()
ب منم گفتن گزینه ی 4 اختراع
یــــــــــــا خداااااااااا خودت ب من صبر بدهههههههههههه
یکی میگه سه یکی میگه چهار.....بالاخره کدووومممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(18-02-2020، 18:48)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان
مهسا جون اگه تا فردا صبر میکنی میرم از معلممون میپرسم
راستی چرا خودت نمی پرسی؟
@m.h.sa
مرسیییییی عزیزم ممنونت میشم![]()
![]()
![]()
ورقه ها رو گرفت رفت اصلا نذاشت بپرسیم ازش....بداخلاق!!!!
خودت کدومو زدی؟؟