26-02-2020، 1:07
(26-02-2020، 1:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2020، 1:01)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولم
(26-02-2020، 0:56)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2020، 0:54)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2020، 0:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره فک کنم جنس بد بهت انداختن دهنتو باز کردی هر چی درمیاد داری میگی...
اره معلومه فک کنم بدشو اوردن برات نه؟؟...امشب راضی نشدی نه؟؟
قناری اره..ولی به استثنای تو یکی...کلاغ بهتر باشه از تو فک کنم
بگیر بخواب دخترم دیگه حتی مِیک سِنسَم نمیکنی ، البتع قبل اینم نمیکردی (: بعد از اینم قرار نیست بکنی ((:
امان از این تعطیلی مدارس که گند زده به برنامه خواب کودکان و خردسالان ):
بجور میگه انگار خودش ۴۰ سالشه ۴ ، ۵ تاهم بچه داره
اونهمه هم بزرگ نیستیا
(26-02-2020، 0:55)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفس اولا دعوا رو مهسا شروع کرد جنبه شوخی نداره اگه میخوای دعوا نکنیم با اون باید صحبت کنی!
دوما بعد بیا پ.خ کارت دارم!
شما کوتاه بیا برادر
باشه اومدم
دخترجان این رو بدون که آدم حتی تو یک سال هم قد یک عمر بزرگ میشه دیگه چه برسه به چندین سال اختلاف سن ):
به من نگو دختر جان
بعدشم مگه داشتن عقل و شعور به اینه که چقد عمر کردی
خب ببین پسرجان هرچقدر آدم عمر بیشتری کنه تجربیات بیشتری بدست میاره چارتا پیرهن بیشتر پاره میکنه پنج تا موز بیشتر پوست میکنه از چنتا دیوار بیشتر پرت میشه پایین .