19-03-2020، 1:55
(19-03-2020، 1:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 1:41)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 1:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 1:26)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخ باشه چشم
(19-03-2020، 1:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داریم رو انجمن کار میکنیم !
نخیر عمو صابر قدرت مطلقه ک منتظر جواب پیامشم هنو
بعد اون امیرحسینه
بعدش تو
انقد به صابر پیام ندید بزا معطل نشه !
مشکل دارید ب من بگید !
امیر منو کاربر حرفه ای بکن:-|
دست من نیست !
شرایط رو داشته باشی سیستم خودش تغییرت میده !
اممممم خب یه کاری کن سیستم شرایط منو قبول کنه
راستی نه تو نه عمو هیچ کدومتون بهم عیدی ندادیننننن:-(
(19-03-2020، 1:45)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 1:42)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"S-T-I-N"
به فنا رفتم!!!
هم شیر خوردمم
هم نسکافه
دارم از گرما میپزمممممم
از گرما متنفرممممم
خب برا چی اینکارو میکنی؟
وایسا الان پنجره رو باز میکنم...
بیرون هوا خیلی سرده
یکم خنک شم !
بدتر سرما نخوری!