20-03-2020، 0:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-03-2020، 0:41، توسط Sirvan10_a.)
(20-03-2020، 0:34)پایدارتاپای دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-03-2020، 0:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینا پلی برا نابود شدنه
(20-03-2020، 0:29)پایدارتاپای دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-03-2020، 0:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-03-2020، 0:26)پایدارتاپای دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خوبین
من درسته شکسته عشقی خوردم ولی جای که محمد هست غم هم نیست عالیییییی
بازم شکست خوردی
ودی نگران نباش اینا پلی برای پیروزیه
زندگی یخت است ولی من از ان سخت تر
فرق من با بقیه اینه که همیشه بی باکم بشه نشه بی باکم یه دختری رو 11 سال دوست داشتم بچگی کلا باهم بودم رلم بود
ولی یه روز کارت عروسیش اومد من چیکار کردم به نظرت رفتم بهترین لباسمو بهترین مد مو درست کردم از اول عروسی نا اخرش رقصه کردی کردم خیلی هم خوشحال بودم چون میدونم
لیاقت هر کسی نیست کنار من باشه
(20-03-2020، 0:35)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه سیروان جون ببات دانمارکیه تو الان باید دانمارکی باشی نه ایرانی. چرت الکی نگو. میندازمت بیرونا.
عمو گفتم بابام ریس جمهور نه من
دومن اومد ایران حال کنم
سومن وقته دیدو بازدیده
چهارمون قرار یه روز بیام پاریس میام یدنت