(21-03-2020، 1:57)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2020، 1:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهان
(21-03-2020، 1:49)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2020، 1:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"S-T-I-N"
کیکو شوت کردم رو صورت ابجیم بعد کلا با هرچی خوراکی بود افتادیم به جون همدیگه اونقد سر و صدا کردیم ک مامان عصبانی شد...فعلا اتش بس کردیم تا فردا XD
اوکی
یکی پیام داد .
کی میتونه باشه؟؟؟
من ادکلن گرفتم برا مامانم
امممممم نمیدونم
پپرونیه؟
گزینه خوبی برا مامان من نیس
حاضرم شرط ببندم همه عطرای جهانو داره
هردفعه میریم بیرون ی عطر میخره
نمیدونم هم ملت این همه بوی مختلفو از کجاا میارن؟!
خخخخخخخ مامان منم
ولی چون کرونا بود مجبور شدم قبل از اینکه همه جا رو ببندن یه چیزی بگیرم و همین به ذهنم رسید!!!
(21-03-2020، 1:58)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2020، 1:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان در واقع ساعت دو و نیمه!
3:30
هر دفعه من میام عادت کنم ساعتو عقب جلو میکنن!!!!