24-03-2020، 0:14
(24-03-2020، 0:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-03-2020، 23:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به ترتیب حروف الفبا نوشتم
(23-03-2020، 23:49)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من سوالای خاص خودمو دارم. گفتم از همه میپرسم (:
نظرت درباره..
من؟
صدرا
مهران
صابر
مهسا
غزل
اعزازی
مدیر پزشکی
مدیر موزیک فعلی؟
دانستنی های فعلی؟
مدیر موبایل ها؟
ناظم؟
نفس
ستین
علی(hidden)
زرآ :-| (|HEllen|)
رها(faust)
بی عدب!
تو نمیدونی اسم خانوما رو اول مینویسن؟!!!!
نوچ نوچ نوچ نوچ...
(23-03-2020، 23:45)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا سوالاتی باید پرسیده بشه که توی حالت عادی نمیتونیم بپرسیم.
(23-03-2020، 23:42)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-03-2020، 23:37)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انصراف !
باحضور:
@aysan666666
وقتی میشینی دیگه باید جواب بدی انصراف نداریم که !
جنبه داشته باش :>
از ابزار سوءاستفاده نکن ، پاسخ بده.
صندلی داغ سوالاتی ازش انتظار میره که ارزش پاسخ داشته باشه !
ن اینکه هرکی میشینه ازش بپرسن وزیر ارتباطات کیه وزیرجنگ کیه !
+سو استفاده نیستا ، در هر صورت میتونستم ی روز جواب ندم سوالارو بلندم میکردن،خودم زودتر بلند شدم تا وقتشون گرفته نشه !
اسمش صندلیه داغه باید سوالا بگونه ای طراحی بشه که طرف از ته دل حس کنه سوختنش رو (: قبول دارم بجای سوال و جواب داریم مناظره میکنیم(این شعر میگه اون یکی با یه شعر دیگه جواب میده)
ولی خب برای سوالای عادی که لازم نیست توی صندلی داغ شرکت کنی، توی حالت عادیم میشه جواب داد
سوالارو ، چالشی باشه بهتر نیست؟
یکم از دورهمی سوال بردارید خب