(24-03-2020، 23:43)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین سیروان یه چیزی بهت میگم فقط لطفا ناراحت نشو
(24-03-2020، 23:39)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا مان خودمو مثال میزنم عاشق یه نفرم خیلی دوستش دارم حاضرم بمیرم براش ولی اون مثل مهسا فکر میکنه فکر میکنه ولش میکنم الان تو بگو من چیکار کنم
(24-03-2020، 23:38)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاقا چیشده؟
بگین منم تو بحثتون شرکت کنم
اگه تو فهمیدی به منم بگو
(24-03-2020، 23:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2020، 23:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تنهام مردم¿
اخر هر به اصطلاح عشقی جداییه...
از اون جدا شدی...تنها تر شدی اونوقت میخوای چیکار کنی¿
اگه عشقش واقعی باشه چی؟؟؟
اگه واقعی نباشه چی
تو الان نباید دنبال عشق باشی
مگه زندگی فقط رابطه س مگه فقط عشقه
از جونییت لذت ببر
درس بخون کتاب بخون کلاس برو
از الان چرا خودتو در گیر یه رابطه میکنی
هر روز دنبال یکی
ببین از اون موقعه که من تصمیم گرفتم فعلا دنبال رابطه نباشم
تو همین انجمن نزدیک ۱۰نفر گفتن بیا با من باش
و من به جواب همشون گفتم میخوام تو دنیای دخترونه ی خودم بمونم
نمیخوام از الان شکست عشقی بخورم نمیخوام درکید افسردگی شم
و همشون قبول کردن و رفتن
نمیگم تجربه بده خیلی هم خوبه
ولی نه اینکه مجازی برو تو دنیای واقعی امتحان کن تجربه کن ببین تهش چیه ببین چی نصیبت میشه