26-03-2020، 16:24
(26-03-2020، 16:21)ایلیا پ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2020، 16:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شقایق خانم من بسیار از شما معضرت میخوام. ستایش خانم شما هم همینطور و شما اقا سیروان من مدیون شما هستم و خیلی از معضرت میخوام.
(26-03-2020، 16:13)ایلیا پ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدی غزل منو شقایق دروغ نمی گیم
(26-03-2020، 16:03)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اقا من پرهامم. وی مثل اون پرهام قبلی نیستم که فحش بدم.
اون راهی که تو میری من اسفالتش کردم پرهام خان
اومدم سرم گکرم بشه. اون ماشینی که تو سوارشی من نابودش کردم.
اول از منو ستایش و شقایق عرض خواهی کن بعدا
و همچنیتی مدیرا
و همچنین مدیران عزیز که من ازشون صد برابر معضرت میخوام. ولی از شما میخوام که با من دوست باشین و مخالف حرف های من نباشید. شما برای من ارزش دارید صد برابر طلا. برای ستایش خانم و شقایق خانم گل و مخصوصا اقا سیروان بلند دست بزنید.
معذرت (:
ایطوری