(31-03-2020، 16:50)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 16:49)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگوووووووووووووووو
(31-03-2020، 16:47)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 16:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ღℯʟїкα"
همینجوری میخوای بزاری بری؟
به فکر ما نیستی حداقل به فکر امیر باش
اون چ گناهی داره بیاد ببینه رفتی؟؟؟؟
هیییی
مهسا اگع امیر منو دوست داشت یه هفته کامل عذابم نمیداد
اگرام میبینید آن شده
رمز اکانتش دست منه
ن بخداااا
تو از هیچی خبر نداریییی
اون خیلییی دوست داره
باورکن نمیتونم بگم....قول دادم نگم
ولی بدون نمیتونه بیاد...چون مشکلی براش پیش اومده....
مهسااااااااااااا
میترسم وقتی برگشت عصبانی بشه ک بهت گفتم...
اخه بهت نگفت چون اونقدری دوست داشت ک نمیخواست نگران بشی...
شماره ای چیزی راه ارتباطی غیر از فلشخور باهاش نداری؟
(31-03-2020، 16:52)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 16:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 16:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 16:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهسا من فکر کنم تقصیره امیره که میخواد بره
@"ღℯʟїкα"
همینجوری میخوای بزاری بری؟
به فکر ما نیستی حداقل به فکر امیر باش
اون چ گناهی داره بیاد ببینه رفتی؟؟؟؟
هیچ کدومتون داستانو نمیدونین..
فک کنم فقط من میدونم!
خوب بگو ماهم بدونیم دیگه
نگران شدیم بگوووووووووووووووووووووووو
تو خودت بودی راز دوستتو جار میزدی؟
بگمم فقطو فقط به ملیکا میگم...چون حق داره بدونه

البته امیر ک اومد منو به دار میاویزه!!!!!