03-04-2020، 18:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2020، 18:53، توسط Sirvan10_a.)
(03-04-2020، 18:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 18:44)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 18:40)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"sirvan.."
تو چیشدی که میخوای بریییییییییییییییییییییی
دیوووووووووووووووونمممممممممممممم
کردییییییییییییییییییینننننننننننن
ای بابا نرفتم بمیرم که
دارم این رفیقمو با ماشین میبرم سر قرار ........ که اگه بگیرنمون به .... میریم مم مجبورمباهاش برم چون این اسکول رانندگی بلد نیست دخرم میگه یا بیا یا خودکشی دخرهم از اون دویونه هاست الان دارم میبرمش اگه بگیرنم به www مرم
تو رانندگی بلدییییییییی
من خودمو امشب اعدام میکنم
گواهینامه دارییییییییییییییییییییییییییی
اگه داشته باشی الان خودمو میکوشم
خخخخححححح
نه ندارم ولی بلدم انقدری بلدم که تا الان نصفه اذربایجان غربی رو با ماشین تنها رفتم
دختر چی فکر کردی من از 13 سالگی رانندگی میکنم ماشین که هیچی نیست تو بیا ماتور برون ببین اون چیه
من که هیچی دختر عمم هایده اون یه سال از من کوچیکتر از من بهتر رانندگی کنه تنها دختری که توی کورس بهش باختم البته ماشینامونو عوض کرده بودیم ها
(03-04-2020، 18:49)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 18:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 18:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخخخخخخ شقی خوبی؟
این رانندگی میکنهاونوقت من هیجده سالمه بابام ماشین بهم نمیده
از من کوچیکترههههههههههههههههههههcry
بابایی من هروقت میخواد بهم ماشین بده مامانم نمیزاره..
میگه زوده..
خوب وقتی مامانت نیست برو سوارشو دیگه