10-04-2020، 19:54
فمینیست چهارتا موج داره که موج اول اون ظاهر سازی بود و موج دوم وارد لایه های عمیق تر مثل شغل های ساده و کارمندی بود
زنها در موج دوم تبدیل به کارمندان یقه سفید و دولتی شدند
در موج سوم زنان جای مدیران رو گرفتند
موج چهارم هم در شروع اونه و خب من فکر می کنم بیشتر زنان درگیر بازی سیاسی و برندینگ شدند.
از اونها استفاده های ابزاری برای تبلیغات و کالایی شدن کردند.
گاهی حس می کنم سیگار برای زنان نماد قدرته و تبلیغاتی هم که میشه بیشتر روی این مورد سرمایه می گذاری می کنه.
زنان فکر می کنند که با سیگار به قدرت دست پیدا می کنند و در دنیایی که مردانه اداره میشه یه جور ابراز قدرت می کنند.
سیاست گذاری های فعلی میگن مرد و زن باهم برابرند اما واقعا این طوره؟!
کمی ترسناکه...
من فکر می کنم بیشتر میخوان اینکه زن قدرت رو بدست بیاره رو ازش بگیرن و خب چرا بهش این توهمو ندن که ابزار الاتی که شاید در گذشته مردانه و نماد قدرت بوده رو بهش بدن؟!
در فیلمها و سریالهای قدیمی ما فقط سیگار رو در دست افراد با نفوذ و قدرتمند می بینیم اما بعدها یه کالای عادی شد و حالا سیاست گذاری ها جوری اعمال میشن که زن محور اونه
ممنون بخاطر این مطلب♡
زنها در موج دوم تبدیل به کارمندان یقه سفید و دولتی شدند
در موج سوم زنان جای مدیران رو گرفتند
موج چهارم هم در شروع اونه و خب من فکر می کنم بیشتر زنان درگیر بازی سیاسی و برندینگ شدند.
از اونها استفاده های ابزاری برای تبلیغات و کالایی شدن کردند.
گاهی حس می کنم سیگار برای زنان نماد قدرته و تبلیغاتی هم که میشه بیشتر روی این مورد سرمایه می گذاری می کنه.
زنان فکر می کنند که با سیگار به قدرت دست پیدا می کنند و در دنیایی که مردانه اداره میشه یه جور ابراز قدرت می کنند.
سیاست گذاری های فعلی میگن مرد و زن باهم برابرند اما واقعا این طوره؟!
کمی ترسناکه...
من فکر می کنم بیشتر میخوان اینکه زن قدرت رو بدست بیاره رو ازش بگیرن و خب چرا بهش این توهمو ندن که ابزار الاتی که شاید در گذشته مردانه و نماد قدرت بوده رو بهش بدن؟!
در فیلمها و سریالهای قدیمی ما فقط سیگار رو در دست افراد با نفوذ و قدرتمند می بینیم اما بعدها یه کالای عادی شد و حالا سیاست گذاری ها جوری اعمال میشن که زن محور اونه
ممنون بخاطر این مطلب♡