12-04-2020، 22:16
(12-04-2020، 22:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون روز داشتم سخنرانی کیم جونگ رو میدیدم میگفت یه مرهام نامی هست اسم منو به سخره میگیره و هی میگه توی ایران کیم میخوریم. البته از پیوند صمیمانهای که بین شما هست تعریف کرد و گفت من میدونم همه اینا بخواطر محبتیه که بین ماست.
(12-04-2020، 22:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله هستم.
(12-04-2020، 22:08)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا طرفدارای تو همهجا هستن. مگه تو رفیق کیم جونگ نیستی؟
(12-04-2020، 22:07)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طرفتار من تو این انجمن هستن؟
(12-04-2020، 22:04)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته دامنه دانش شما به قدری گسترده بود و هست که طرفدارتون لقب دایره المعارف رو نیز به شما نسبت دادن.
لطف دارین.
من که 16 تا رمان بیشتر ننوشتم.
شما استاد هستین اقا محمد.
ایا حقیر میتواند شماره موبایل این کریم خاکی را داشته باشد؟
من میخوام اولین فضانورد مرد ایرانی باشم.
بله بفرمایید.
امیدوارم (:
شماره ی تان را بفرمایید.
احتمالا اگه اینجا عرض کنم پدرمو دربیارن مزاحما :-|

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)