امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(15-04-2020، 23:26)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:18)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه داره عنش درمیاد -_-
خداروشکککر حسود نیسم خخ

دوست عزیز
از کلمات بهتری استفاده کن

تبریک میگم غریزه مدیریت داری خخخخ
ممنون
خخخخخخ
اره
انقدر ذوق دارم به یکی اخطار بدم نمی دونم چرا  Big Grin
خدا منو به راه راست هدایت کن

Telegh_01
منم اولش تحت تاثیر جو بودم، فرتی به همه اخطار میدادم!
البته سر اون قضیه منو دعوا کردن ): ارسالهاش هست برو ببین

اره منم یبار تحت همین جو بیچاره کردی crying Big Grin
بعد اومدی درجا عذر خواهی کردی
چه مدیر خوبی واقعا افرین Big Grin

از کجا ببینم
ببخشید هی سوال میکنم Big Grin

(15-04-2020، 23:29)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:23)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 23:21)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این صندلیه داغ چیچیه.منم میتونم شرکت کنم؟

بله عزیزم
باید به مدیری که مسولشه پیام بدی
بعد میارنت تو نوبت

کی مسئولشه Huh
ممنون Heart  Heart

یا محمد یا ناظم
برو صفحه اول صندلی داغ
نوشته برای شرکت به این مدیرا ن پیام بدید

میسی که گفتی بهم Big Grin  Heart

خواهش عزیزم
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - red_Queen - 15-04-2020، 23:30

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان