(15-04-2020، 23:26)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون
(15-04-2020، 23:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:18)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیگه داره عنش درمیاد -_-
خداروشکککر حسود نیسم خخ
دوست عزیز
از کلمات بهتری استفاده کن
تبریک میگم غریزه مدیریت داری خخخخ
خخخخخخ
اره
انقدر ذوق دارم به یکی اخطار بدم نمی دونم چرا![]()
خدا منو به راه راست هدایت کن
منم اولش تحت تاثیر جو بودم، فرتی به همه اخطار میدادم!
البته سر اون قضیه منو دعوا کردن ): ارسالهاش هست برو ببین
اره منم یبار تحت همین جو بیچاره کردی

بعد اومدی درجا عذر خواهی کردی
چه مدیر خوبی واقعا افرین

از کجا ببینم
ببخشید هی سوال میکنم

(15-04-2020، 23:29)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:23)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 23:21)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها این صندلیه داغ چیچیه.منم میتونم شرکت کنم؟
بله عزیزم
باید به مدیری که مسولشه پیام بدی
بعد میارنت تو نوبت
کی مسئولشه![]()
ممنون![]()
یا محمد یا ناظم
برو صفحه اول صندلی داغ
نوشته برای شرکت به این مدیرا ن پیام بدید
میسی که گفتی بهم![]()
خواهش عزیزم