18-04-2020، 1:19
(18-04-2020، 1:16)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 1:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 1:12)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 1:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 0:59)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هر چقدر هم کره شمالی بد باشه بدتر از افریقا نیس
خون گاو میخورن*.*
خود کشور آفریقا که تو قاره آفریقا جهان سومه بد نیس از خیلی از جهات حتی از ایران بالاتره
ولی قاره آفریقا مناطق محروم زیادی داره که روزانه مردم زیادی از گرسنگی میمیرن
به نظر من کره شمالی افتضاحه ولی از اون مناطق بهتره
سخته فرزند دو سالت تو بغلت از گرسنگی آنقدر له له بزنه تا پر پر سه و تنها بتونی نظاره گر باشی...
کدومش سخت تره؟
فکر کن پولداری و بچه ت یه مریضی داره که می تونی ببری ش خارج از کشور درمانش کنی و جلوت بچه ت داره بال بال می زنه یا اینکه بچه ت داره تو آتیش می سوزه ولی تو اگه به جای بچه ت عکس رهبرتو از خونه ت نجات ندی اعدام میشی؟
ببین بحث بحث اولویتهاس
منم دارم اولویت مشخص می کنم
(18-04-2020، 1:15)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حس میکنم به آرامش روحی رسیدم
هیچ حس مثبتی ندارم به این حرف :|
عزیزم حوصله بحث ندارم
نیاز به غذا و آب و بهداشت بالاتره نیاز ها اولیه مهمیه
باور کن
در اینکه رهبر کره شمالی یک آدم مزخرف حیوان و ....
هست شکی نیست
و نمیدونم چطور عذاب وجدان بهش اجازه خواب و آرامش میده