(20-04-2020، 13:51)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:49)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:47)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:45)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:42)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چ غریبه شدین
تو دیگه چرا گذاشتی زورو
چون اسم خودمو بیشتر دوس دارم =|
ت هم بزار مورتی دیگ ): چیه ی خط نوشتی
آهااا اسمت بود گفتما یه ربطی باید داشته باشه
آخه مورتی با ترو مورتی فرق داره ): بعدشم من خواستم عوض کنم مال منو خوردن )):
اهااا فهمیدم نمیدونستی :|
میزدیشون خب ):
یه روز کارمون میگیره ):
(20-04-2020، 13:51)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:51)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:48)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:46)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2020، 13:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من منظورم فرانسوی بود ._.
اونجا هم تو پرانتز نوشته from french
بزن روش =/
نه نه قبول نیست تو فرانسه اصلا ر ندارن که فک کردی ما نمیفهمیم هه
من خودم فرانسوی بلدم =/
نچ نچ فرانسه به چه درد میخوره فقط انگلیسی