25-04-2020، 17:15
(25-04-2020، 17:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 16:54)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 16:52)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه درستو تو برای آدما تعیین نمی کنی
خودشون با تحقیق و مطالعه و عقل خودشون انتخاب می کنن!
راه درست مشخصه فقط چشم باز میخاد و گوش شنوا . حیف که چشم و گوش بعضیا مشکل داره و ما باید کمکشون کنیم
راه درستتو برام توضیح بده چرا درسته؟
راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه به موفقیت و شکوفایی میرسیم
دیگه واقعا این چیزا رو من نباید بهتون یاد بدم که هه هه هه
شاید من نگرشم به تغییر و شکوفایی مثل تو نباشه
موفقیت برام یه معنای دیگه داشته باشه
مفاهیم انتزاعی برای هرکس متفاوته
ممکنه چیزی که من فکر می کنم موفقیته برای تو نباشه
تجربه و مهارتهای هرفرد و شرایطی که داره باعث میشه هرچیزی رو جور دیگه ای تعریف کنه
تو به جای من زندگی نکرری پس نمی تونی بهم بگی چیزی که من بهش میگم موفقیت بی ارزشه!
خب موفقیت که آخر مسیره خیلیا اصلا تو مسیر قرار نمیگیرن یا از جاده خاکی میرن و تهش به پوچی میرسن . بحث موفقیت نیست موفقیت فقط یه پاداشه . نباید فقط پی نتیجه باشی . خود مسیر از نتیجه مهم تره . و تو طی کردن مسیر مهم ترین چیز تغییره . اینکه بتونیم خودمون رو تغییر بدیم مهمتر از هر موفقیت و پاداشه.
اینکه میگم تتلو گوش نکن و هرکی گوش بده رو مسخره میکنم اینه که آهنگاش مخربه . جلوی رشد ذهن آدمو میگیره . ولی باز حداقل از این پاپ های چندسال اخیر بهتره