25-04-2020، 20:51
(25-04-2020، 20:40)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 20:33)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 20:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 20:27)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2020، 20:24)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ربطی نداره که .
ما جلو تتلو رو بگیریم واسه اینا؟
خانواده ها باید به فرزندانشون اموزش درست بدن تا یه دختر ۱۳-۱۴ ساله افکارش انقد منحرف نشه . وقتی اموزش باشه تتلوعم دنبال چیزای دیگه ای میگرده برای معروف شدن
ما در قبال همدیگه این وظیفه رو داریم که همو آگاه کنیم . بالاخره این فضای مجازی باید به یه دردی بخوره دیگه
کی گفته تتلو ادم بدیه؟
من دوست دارم پیجش باقی بمونه تا خیلی چیزای دیگه ازش یاد بگیرم
عشق رو
محبت رو
طبیعت رو
انرژی مثبت رو
دوست داشتن همدیگرو
عوض شدن دیدگاهم رو !
دیدگاهم نسبت به کشتار حیوانات
خدا عقل داده ، من از تتلو تا الان اینارو برداشت کردم .
حالا اون خواهرمون اینارو نفهمیده و به فکر حرمسراشه بحثش جداست .
من تا الان از هیچکدوم ا سلبریتی های کشورم اینارو یاد نگزفتم جز مجید خراطها ... که واقعا دست گیر فقیراست و باعشقه !
والا من هروقت رفتم تو پیجش جز دارکوب و فوش و نیوفیس چیزی ندیدم
چون تا نوک بینیتو میبینی !
از مَردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی
و زندانِ یک سگ را دلگرمی
و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند
عشقی فوران نخواهد شد
در جهنمی که میگریند برای خروج
تنها خنده را دیوانگی ، برزخ را خاکستری
و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد
و در چنین آشفته بازاری قسم
تنها یک دروغِ ساده است ، خلاص
اینو برو تفسیر کن بعد بیا باهام صحبت کن !
همین چند بیت توش یه دنیاست !
موزیک قسم !
ببین این جمله کاملا چیز ساده ایه هر شاعری باید بتونه همچین چیزایی بنویسه . تو توییتر پر از این جمله هاست :| کپشن پستا تو اینستاگرام از این سنگین تره
اصلا بگیم فیلسوفه اوکی چه فایده وقتی ضررش بیشتر از سودشه چه فایده که تو عمل یک فرد نامتعادل خوددرگیر معتاده؟ میدونی چندنفر بخاطر آهنگا و استوری های این فرد معتاد شدن؟