(25-04-2020، 21:05)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون بچه آگاه نیست .. بیشتر هیجانی و تعصبیه درست مثل خودم که رو استقلال تعصبی بودم حتی تو 13 سالگی روی آرمین 2ای اف ام تعصبی بودم میگفتم از تتلو بهتره ..منم بچه بودم و سنم پایین تر بود نسبت به خیلی چیزا رضایت داشتم و الان خوشحالم که خانوادم آگاهم کردن .. تو یه دشت سر سبزهمه میدونن خصلت گرگ،گرگه .. پس باید مراقب گوسفندا بود وقتی گرگ ببینه چوپانش بی مسئولیته هر دقه حمله میکنه به گله .. همه میدونن تتلو یکم مورد داره ، وقتی از شهر خودم دوتا دختر 19 ساله خانواده رو پیچوندن و به بهانه سفر سیاحتی با تور میرن ترکیه و شبش میپیچونن میرن خونه تتلو ، اونم خوشش میاد . وقتی ما ضعف نشون ندیم اینجور افراد هیچوقت جولان نمیدن.. ما خمیدونیم شهر پره از ادمای گرگ .. پس ما باید محافظ کار باشیم ..
(25-04-2020، 20:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتی در سوئد و سوئیس و... ب قول معروف در بلاد کفر
رابطه جنسی با دخترای سن پایین کودک آزاریه .
حالا ماهایی که مسلمونیم و دختر همسایمون میگه من استانبول بودم میرفتم حرمسراش(وقتی رفتی باید تابعشون باشی و هرکاری خواستن باهات میکنن) این ضعف اون خانواده رو نشون میده که خیلی چیزارو به دخترشون اموزش ندادن.
عشق رو
زندگی رو
ارزش دختر بودن رو
ارزش انسان بودن رو
قدر و ارزش خود رو دونستن رو
خب چرا کودک آزاری و تجاوزه حتی اگه دختر رضایت داشته باشه؟
چون میگن اون دختر هنوز عاقل و بالغ نیست، ممکنه تحت تاثیر هیجانات و احساسات مخصوصِ سنش، تصمیمات غلط بگیره و موافقت کنه!
و کسی دختر رو سرزنش نمیکنه که چرا رابطه برقرار کردی با این آدم، به اون آدم میگن تو که میدونستی این زیر سن قانونیه چرا همچین کاری کردی!
پس این خیلی مهمه که اون دخترِ همسایه ی شما فقط 14 سالشه! هنوز خیلی چیزارو یاد نگرفته و نمیدونه! شاید هنوز اونقدر منطقش رشد نکرده!
پس نباید ازش انتظار داشته باشیم که خودش بدونه چی درسته یا غلط، که بشینه همه ی اتفاقات رو تحلیل منطقی کنه و بهترین تصمیمات رو بگیره!
و بعد هم سرزنشش کنیم که تو عشق و زندگی و اینارو نمیدونی! خیلیا توی 30 سالگی هم درکی ازین موضوعات ندارن چه برسه به توی اوج بلوغ و نوجوانی!
و نقش خانواده خیلی مهمه. درسته. ولی باز هم اون دختر توی سن حساسیه و معمولا میل به استقلال و سرپیچی و اینا درش به وجود میاد.
نمیشه صد درصد کنترلش کرد و همه چیز رو بهش آموزش داد. فقط باید مراقب بود تا یه وقت این احساسات نوجوانیش باعث نشه که آسیب ببینه. بقیه ی چیزا رو خودش به مرور یاد میگیره! توی تجربه و فرآیند بزرگ شدن و رشد کردن.
آره ، حق با شماست .اما من خرده به بچه نگرفتم .. خرده به خانواده گرفتم . یه جوجه رو تا وقتی جوجست تو دنیا ول کنیم برنمیگرده به لونه چون هنوز یادنگرفته .. ولی یه جوجه وقتی با مادرشه ،یکم که بزرگ شد ولش کنی هر جا باشه برمیگرده ..
عدم کنترل فرزندامون خیلی ضرر ها داره .. (در این مورد دوست داشتی بهت توضیح بدم پ.خ بده،چون واسه این بند دلیل دارم).
[b]این حس در همه به وجود میاد .. اما چه استقلالی؟ باز حرف ازدواج بود جدا . استقلال به برقراری رابطه جنسی برای 2ساعت و بعدش خداحافظ؟ یا استقلال به ازدواج با شخصی و پایدار بودنش (این مورد باز بهتره)؟ اینا اسمش استقلال نیست ..[/b]
[b]+دوست بودن با فرزند خیلی خوبه .. من خودم وقتی سنم پایین بود با مامانم دوست بودم همه چیو بهش میگفتم .. و بابت این چیزا از عواقبش گفتن برام شاید کار بدی باشه و تونستن برای مدتی منو کنترل کنن تا این وضع بگذره .. من بهشون اعتماد کردم وقتی میگفتن همه چیز به وقتش ،اعتمادمو جلب کردن .. وقتی این بچه تو این سن اینو میگه و ما تماشاش کنیم ، احتمالش زیاده که بزرگتر بشه همون کار بکنه خیلی زیاده .
[/b]