امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:03)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین، من این حرفارو بیشتر در جواب جمله ی "من واقعا درک نمیکنم چرا خواهر ۱۳-۱۴ سالم باید به فکر چیژی باشه که دست کمش ۱۰ سال دیگه باید بهش فکر کنه." که به ملیکا گفته بودی زدم. 
چون من خیلی از دخترای هم سن رو میبینم که بیشتر به فکر درس و یادگیری هنر و... هستن تا این حاشیه های بی ارزش .. واسه همین واسم جای تعجبه .

من میفهمم که این موضوع واقعا آسیب اجتماعیه و مخربه، سن برقراری رابطه داره پایین و پایین تر میاد و این واقعا فاجعست. 
ولی حس کردم اون حرفا یکم زیادی سخت گیرانه بودن. اینکه با یه جمله "من خودم میرم" اینهمه سرزنش و قضاوتش کنیم و بهش برچسب "دختر بد و.." بچسبونیم. 
این من خودم میرم خیلی خودش کلی آسیبه .. کجا میری؟ میدونی اونا کین؟ اونا چین؟ چی میخوان؟ چیکار باید بکنی؟ و بعدش بشنوی که به شما ربطی نداره :| قطعا هر کاری تو جامعه کنیم رو هم تاثیر میذاره .. ایشون اگه فردا معلم شد با همین افکار(تو جامعه ازین معلما داریم) معلم فرزند من بشه میدونی چی پیش میاد؟

سخت گیرانه، چون اون هنوز بچست، انگار به یه بچه دو ساله بگی چرا نمیفهمی نباید دست کثیفتو بکنی توی دهنت؟
من مطمئنم اون حتی هنوز درک درستی از اینکه این داستان حرمسرا و اینا دقیقا چیه. صرفا یه حرفی به ذهنش رسیده و گفتتش! 
به نظر خودش صرفا داشته طرفداری خواننده محبوبش رو میکرده!

من و تو میدونیم اینا استقلال طلبی نیستن. اون هم میدونه؟ و مثلا چجوری میشه بهش آموزش داد؟ این مسائل توی اکثر خانواده ها تابوئه. مدارس هم که تقریبا هیچ اهمیتی به آموزش جنسی بچه ها نمیدن. پس اون بچه خودش شروع میکنه به اکتشاف از طریق فضای مجازی و...
خب روش ها فرق داره .. ولی هدف باید یکی باشه .. من حس میکنم بعضی خانواده ها کلا بیخیال هدف شدن.

منم نمیگم که ول کنیم و تماشا کنیم، میگم تا اونجایی که قابل کنترل هست، کنترلش کنیم، باهاش صحبت کنیم، خیلی چیزارو بهش آموزش بدیم، همراه و رفیقش باشیم. تنبیهش کنیم. حتی من با اینکه بعضیا میگن "آدم خودش باید یه سری چیزارو تجربه کنه" هم مخالفم ولی میگم اجازه ی اشتباه کردن رو هم باید به اون بچه بدیم! مث این نباشه که از بچه ی سوم دبستان توقع داشته باشیم کل شعرای شاهنامه و حافط و سعدی رو حفظ باشه! و اگه نبود، بهش برچسب خنگ و احمق و ... بزنیم. ازش به اندازه ی سنش توقع داشته باشیم.

اینم همه میدونن سنش پایینه و فلانه و نمیفهمه و... . خب همه بچها اینجورین ماهم اینو میدونیم نیاز نیست تکرار بشه. این حرفارو واقعا دخترای همسنش خیلییییییییییییی کم پیش بیاد بزنن ....(بازم در این مورد بیا پ.خ بهت توضیح بدم)

خب من حس میکنم هردومون با کلیات حرفای همدیگه موافقیم. 

و ادامه ی بحث و طولانی تر شدنش هم دیگه از حوصله ی جمع خارجه.

همونطور که گفتی، اگه خواستی توی پ.خ ادامه میدیم. (:
 سپاس شده توسط sober ، Faust ، ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ ، امیر‌حسین
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Medusa - 25-04-2020، 22:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان