26-04-2020، 14:45
(26-04-2020، 14:35)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم من دیگه پاسخی نمیزارم اینطوری دیگه کل مشکلات انجمن رفع میشه
(26-04-2020، 14:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2020، 14:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2020، 14:27)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشید من قانع نشد
خوبه حق با شماست اما ادامه بده نه من تابعه قوانینم اگه قوانین گفته ننویسید چشم نمی نویسم اگه هم قوانین نگفته شما اجازه حذف پاسخ هارو ندارید
به اگزوز ماشین پروفایلم :|
چشماتو باز کن برو صفحه قبل اون لینک رستگاری رو خوب مطالعه کن
من اون تایپک رو سه بار خوندم گفتم اسکرین شات بگیرین بگید بهم چرا حق نداریم بنویسیم ادامه بده
چون اسپم حساب میشه ..
من میرم رمانو بخونم فک کن یک درمیان نوشته ادامه بده! .. حوصله سر بر و خسته کننده میشه برا خواننده ی رمان
سپاس بدی نویسنده هم خوشحال تر میشه نظم انجمن هم برقرار !
مای توی هر بخشی میخوای چیزی بنویسیم میگن اسپمه میگم چی بنویسم همه میگن فقط سپاس شما اول برید تکلیف خودتونو معلوم کنید که چرا اصلا برای موضوعات پاسخ گذاشتین همین
فقط اون سپاس بسه دیگه