26-04-2020، 14:49
(26-04-2020، 14:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چشم من دیگه پاسخی نمیزارم اینطوری دیگه کل مشکلات انجمن رفع میشه
مای توی هر بخشی میخوای چیزی بنویسیم میگن اسپمه میگم چی بنویسم همه میگن فقط سپاس شما اول برید تکلیف خودتونو معلوم کنید که چرا اصلا برای موضوعات پاسخ گذاشتین همین
فقط اون سپاس بسه دیگه
(26-03-2020، 22:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسیییی
(01-04-2020، 22:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عالییییییییییی
(17-04-2020، 22:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از اهنگ های مورد علاقم ممنون
(18-04-2020، 9:18)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم
ممنون
(18-04-2020، 9:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شهزاده نامهربان… قلب مرا شکستی
تیر گذشته از کمان دردانه که هستی
ممنون
یه نمونه از اسپم هات !