01-05-2020، 17:48
(01-05-2020، 17:29)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2020، 14:52)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2020، 9:49)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2020، 23:56)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2020، 23:37)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ((: خوبی ؟
خر D:
اره -__- مث عی پیرزنا ک با دست میزنن رو صورتشون میگن وای خدا بچم ، دیقا ت اون حالت میگفتم وای خیس شدین ببخشید من نمدونستم پشت منین D:
آخ ی سوتی داد ریااان چارتایی غش کردیم از خنده D: گف حالا عب نداره میشینم الان میرم رو صندلی جلو افتاب خشک میشه .بعد هوا بارونی بود :|
خوبم ((:
گاوساله D:
پس من خیلی اینجور مواقع یکم خشنم :/
پس خوشگذشته بت شیطون (;
من نمیدونم انرژیمو چجوری تخلیه کنم دارم دق میکنم -_- !
خدارشکر ک خوبی =)
میمونD:
خوبه رو تو آب نریختم پَ -___-
اره کلا خوش گذشت پیاده روی ت اون هوا ،دخترمو دیدم -.-
آخ من بیشتر اوقات اینطوریَم :/
(;
چرا القاب خودتو ب من نسبت میدی گلِ من ؟ D:
من در هر صورت طلبکارم -_- ، چ بریزم چ بریزن :|
اسم دخترت چی بود ؟ -.-
ساعت نمیدونم ۳ بود یا ۴ ، تو آشپزخونه بودم فقط میخوردم از بیکاری -_-
چون تفاهم زیاد داریم گُل D:
ن دیگه یکم رحم داشتنَم خوبه ها باید روت کار کنم D: -__-
آوا خانُم ^.^ رفتیم خابیده بود اصن هی بوسش میکردم بیدار نمیشد ،بچه ها رو گفتم بیاین ت اتاق سروصدا کنین بیدار شه D: میگفتن بیدار شه بداخلاق میشه ولی همی چشاشو باز کرد دید منو گردنمو بغل زد -.-
3 4 صب؟ بعدازظهر؟ هَن ؟
ادب باید بشی D:
کارِ خودمه D:
ممنون ولی من همینجوریمو دوس دارم ._.♡
اممم من نگم بهتره چیکارشون میکنم :|
صبح -.-
من تا صبح بیدارم ک سرگرم میکنم خودمو :|