01-05-2020، 23:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-05-2020، 23:35، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(01-05-2020، 23:32)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دعوا به اتمام رسیده.
(01-05-2020، 23:26)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2020، 22:28)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@m.h.sa
@red_Queen
@setayesh-
منظورت اینا بود من اصلا اخرین باری که با پ.خ با مهسا حرف زدم فکر کنم 1 ماه پیش بود این یک
دو نفس بدبخت خودش اصلا اهل دعوا نیست به اون جیکار داری
سه ستایش اصلا تورو ادم حساب نیکنه که بخداد نقشه برات بکشه
چهار من از وقتی یادمه تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم شما هستید
پنج
من میخوام نویسنده بشم و دوست ندارم بخاطره چیزهای بی ارزش نویسندگیمو از دست بدم
باز چخبر شده
من بدبخت خودم خبر ندارم چیکار کردم
هیچی اقا پرهام فکر میکنه ما یه دسته مافیا هستیم میخوام شرلکم همزرو از انجمن بندازیم بیرون
فکر نمیکنم مطمئن هستم.
(01-05-2020، 23:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان منم تو همچین موقعیتیم.
(01-05-2020، 23:31)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعال نبودم. فوقش میومدم گ.ا کاربرارو ه جدشون قسم میدادم که جواب سلام منو بدن.
(01-05-2020، 23:30)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدات شم عزیزم=)
(01-05-2020، 23:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الگوی من بودی تو دوران نویسندگیم، مرد!
(01-05-2020، 23:25)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دهه هشتادیا معمولا شناگرای خوبین، منتها رودی، استخری چیزی دم دستشون نیست.
بگذریم از اینا.
یه سوالی ذهنمو درباره خودن مشغول کرده !!
با چه نیرویی میتونستی در عرض ۶۰ دقیقه ۶۰۰ تا موضوع بزنی؟
یادته ناموسا؟
تو از کجا یادته؟؟؟ =|
الانم بخوام میتونم بزنم :v
مطمئنا مینطوره. یه شیر همیشه شیره D:
پس چرا من یادم نمیاد شمارو =|
یوزرت چی بود