امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 358 ]

(01-05-2020، 23:51)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:48)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:47)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*SIRVAN*
فکر کنم تولدت بود
مبارک باشه!

درسته یک ساعتو 19 دقیقه گذاشته

ولی بازم ممنون که به یادم بودین

خواهش می کنم
نمیدونستم الان دیدم
فکر نمی کنم یک ساعت دوساعت تاثیری توی این موضوع داشته
معمولا برای بچه های زیر یک سال روز و ماهگرد و سالگرد می گیرن چون دائم در حال تغییرن

کمتر حتی =|

راستی انسانهایی که تغییر می کنن هم تولد اصلی شونو جشن می گیرن یا تولدشون زمانیه که تغییر کردن؟

ببین تغییر کردن اینجوری نیست که یهو بگی ااا من از این ساعت دیگه تغییر کردم
تغییر کردن‌ پروسه ای اتفاق میوفته
مثلا طی یکسال یا یک ماه
تو یک روزه ک لاغر نمیشی یا سیکس پک در نمیاری
در مورد تاریخ تولدم بگم که اصلا‌ چیز مهمی نیست =)

(01-05-2020، 23:53)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:50)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:45)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:45)jspent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصرار میکردی ک تروخدا ویس بده 

بعدم خیلی اشغالی گه نخور میدونم میمردی واسه صدام ((:
دلم واست تنگ شده =(
حال میداد :VVVVV
منم عبضی ((: 

سوشال فرندزهات چشیدن D:

(01-05-2020، 23:49)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:48)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نشدم تا الان؟ D:

شده بودی که حنا نمی زدی به موهات؟ D:

این ننگ رو جار نزن :|

:V هنو دیو*ی

چه بلایی سرشون اوردی ((:
شاید باورت نشه ولی انقدر زیاد بودن
ی تایمی مثلا ۶ نفرو تو ی روز میدیدم
مغزم نمیکشید (:
الان استراحت کاملم ((((:
 سپاس شده توسط sober ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - bOoOoOy - 01-05-2020، 23:54

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان