04-05-2020، 15:54
(04-05-2020، 15:44)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان مشکلت چیه جواب رد شنیدی تمام
(04-05-2020، 15:38)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"arash a"
@"anahidd"
ببین ارش اناهید خودش اعلام کرد که روهام خودشه همه هم میدونن دومن تو مشکلت این نیست که بهت فش دادن یا چیزه دیگه ای تو مشکلت اینه که ایشون بهت جواب رد داده و داری تلافی میکنی.
سر اون اتفاق با مهسا خانوم دو سه تا از دخی ها توی پ.خ به من فش دادن من که نمیتونم بگم که اونا همشون مهسا بودن که.
اونم رفیقش دوست داشته بهت فش بده تمام
ببین اقا سیروان اون روز اینو به اناهید گفتم ولی شوخی بود خودشم قبول کرد منم فکرکردم اونو ندیده دلم نیومد دلشو بشکنم تمام
من توی عمرم دو سه بار جواب منفی شنیدم از قضا همشونم مالا اینجان اینجا مجازی عشقشم مجازی منم توی حقیقی هم عاشق بودم اینو بدون تا یه روزی یکی پیدا میشه
یه نصیحت منت نکش تمام
الان میتونم با یه کار به خاک یکسانت کنم چندتا اسکرینشات رو کنم که به منت یه نفر رو می کشیدی که با اناهیدا اشتیت کنه ولی به دلایلی ولش
توهم تمومش کن